Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (132)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Ke konci melodramatické až k zalknutí, přesto přihodím ke 3 hvězdám, které si tento biják zřejmě "objektivně" zaslouží, ještě jednu navíc, neb mám pocit, že se mu tady trochu křivdí. Jakmile je film jednou dojemný, tak hned "tlačí na pilu", "kalkuluje s působením na diváka", "sází na jistotu", "citově vydírá", a podobné kecy - jděte se vycpat s celou tou vaší ostentativní cyničností, pokud se i vy stydíte v kině brečet. Stačí se projet v Praze metrem s davem zamračených golemů a přečíst si pár hejtů pod profilem nějakého "dojemného cajdáku" na ČSFD, a člověk si hned uvědomí, že jsme si udělali z projevování citů tabu. Nikdo mi nevymluví, že je tady něco špatně. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Príjemný film s nepríjemným námetom. Na prvý pohľad by sa dal čakať ľahko stráviteľný romanťák na nedeľné popoludnie, ale človek dostane slušnú porciu drámy a emócií. Priznám sa však, že hlavná postava mi bola chvíľami trošku nesympatická (neviem, či to bolo jednoducho postavou, ktorá bola dosť uletená, alebo Kate Hudson, ktorú mám však celkom rád)... 65% ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Melancholická romantická komedie s výbornou Kate Hudson... Ona ten snímek dělá alespoň nějaký, aby neskončil v rutinním průměru. Bohužel příběh není nikterak originální, ba naopak neodpustí si několik žánrových klišé. Někdy hapruje i ozvučení rozhovorů na veřejnosti, což považuji za opravdu velkou chybu, když dialogy sotva slyšíte. Celkově spokojenost, snaží se být něčím víc, ale i tak už to nějak proběhlo jinde. 50% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rakovina. Nemůžu říct, že by mě to dojalo, ale přes cynismus a vtipy to bylo vážné a mělo to hloubku, a to na mě působilo poutavě. Tak poutavě, že jsem si až začal připadat, že mám rakovinu, a přemýšlel jsem, co budu dělat. Opravdu to člověka donutí k zamyšlení. A zpět k zábavě - nezapomenu na super vtip o vejci a hlášku "pomůžeš mi naplánovat můj pohřeb?". # příběh 7 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Citlivý film s poměrně dobrými hereckými výkony obou hlavních hrdinů. Tento film je dalším z řady filmů o šílené nemoci, která je poslední dobou všude kolem nás a číhá za každým rohem - svinské rakovině. Duchařské vložky nemám ràd, zde jsou ale méně rušivé než u vysloveně duchařských filmů. Tento film doporućuji, ale nepočítejte s tím, že se budete smát až se budete za břicho popadat. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama