Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

tahit 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson vypadá báječně, obzvlášť když nahodí ten sladký úsměv. Jak bych tak řekl, láska přichází, i v nejtěžších chvílích, stačí jen otevřít oči. I když na tohle téma existuje řada podobných hollywoodských trháků. V závěru filmu hraje dixielandová kapela nádhernou melodii, které si nelze nepovšimnout. Neworleánský pochod, When the saints go marching in, (u nás známý pod jménem Když svatí pochodují) Už svatí jdou, vidím je jít…… Tak to jsem se pobavil měrou vrchovatou. Co bych dál psal, podívejte se a poslouchejte. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediné čo túto romantickú drámu ťahá do priemeru je nadpriemerný výkon Kate Hudson a niekoľko úsmevných momentov skrytých za maskou cynizmu. Zvyšok je však utopený v gýčovosti, fantasy prvok v podobe Whoopi Goldberg tiež na kvalite nepridal. 55/100 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Ke konci melodramatické až k zalknutí, přesto přihodím ke 3 hvězdám, které si tento biják zřejmě "objektivně" zaslouží, ještě jednu navíc, neb mám pocit, že se mu tady trochu křivdí. Jakmile je film jednou dojemný, tak hned "tlačí na pilu", "kalkuluje s působením na diváka", "sází na jistotu", "citově vydírá", a podobné kecy - jděte se vycpat s celou tou vaší ostentativní cyničností, pokud se i vy stydíte v kině brečet. Stačí se projet v Praze metrem s davem zamračených golemů a přečíst si pár hejtů pod profilem nějakého "dojemného cajdáku" na ČSFD, a člověk si hned uvědomí, že jsme si udělali z projevování citů tabu. Nikdo mi nevymluví, že je tady něco špatně. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rakovina. Nemůžu říct, že by mě to dojalo, ale přes cynismus a vtipy to bylo vážné a mělo to hloubku, a to na mě působilo poutavě. Tak poutavě, že jsem si až začal připadat, že mám rakovinu, a přemýšlel jsem, co budu dělat. Opravdu to člověka donutí k zamyšlení. A zpět k zábavě - nezapomenu na super vtip o vejci a hlášku "pomůžeš mi naplánovat můj pohřeb?". # příběh 7 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

TV JOJ vidí zrejme nejakú paralelu medzi umieraním na rakovinu a ukrižovaním a zmŕtvychvstaním Krista, tak nám na veľkú noc naservírovala hneď dva srdcerývne príbehy s rakom. Aj v druhom prípade to malo na mňa presne opačný efekt. Oceňujem, že Kate tu vystupuje celkom sebareflexívne takmer po celý čas bez makeupu a občas jej aj niekto povie, že vyzerá zle. Lenže ak nezaberá chemoterapia, tak nefunguje ani chémia medzi ňou a Gaelom. Títo dvaja herci proste k sebe nepasujú a okrem toho majú na viac, ako na sladkoboľný gýč. Určite film nie je žiadna katastrofa, ale opäť tu nemáme nič nové. Podotýkam, že som veľký fanúšik 50/50, ktorý ukazuje, že ak sa chce, tak proste ide všetko. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Nová verze Listopadové romance. Snímek Nicole Kassell se sice obejde bez velkých melodramatických scén, ale zato má Whoopi hrající boha/anděla, takže to vyjde nastejno. Celkové vzezření dává navíc znát, že se spíš jedná o televizní film. Už proto nechápu, kde tvůrci vzali takové obsazení. Kate Hudson tu jen září, ale pořád hraje svou typickou romantickou roli. Bernal mi tu stejně jako v Dopisech pro Julii přišel úplně mimo, ale na chleba si nezávisláky holt nevydělá. Sečteno podtrženo, je to jen další kýčovitý pokus o pohled na umírání. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson je milá, vtipná a bez sebemenších problémů zvládá svoji roli s nadměrným přehledem a ukazuje, že je nedoceněnou hvězdičkou filmového plátna. Nevím, jestli jsem byl v nějakém citovém rozpoložení, ale ten závěr se mnou docela zamával. Takže i já mávám, Kate a Whoopi... 70% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato rakovinová komedie by se spíše měla jmenovat Malý kousek pekla. Bez braní v úvahu reality nakombinované s romancí bez větší chemie. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Takových filmů podle mě není nikdy dost. Smál jsem se, soucítil jsem, možná jsem měl i slzu na krajíčku. Především jsem si ale zamiloval Kate Hudson a její nesmírně pozitivní přístup k životu. Na příběhu sice není nic originálního, ale jak už jsem zmínil. Člověk by si měl připomínat, že je na světě jen jednou a jak dlouho záleží jen na shodě okolností, proto žijme jak nejlépe můžeme. 70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na začiatku voľná liberálna komédia, na konci tlačenka na slzy a záver, ktorý ponúka len plač, hoci mohol byť z kategórie happyendu, ako bežne v romantických komédiách vídame. Taká bola voľba tvorcov, mňa ale po rokoch zaujalo to, čo som kedysi tak nevnímal. Tá liberalizácia filmu. Hlavná hrdinka je v podstate feministka, nezávislá, veganka, sexujúca ostošesť a hlavne nezáväzne. Jej doktor je mexický Žid. Bohyňa je černoška. Objaví sa aj teplý černoch a povinne sa museli objaviť aj transvestiti. Nebolo to tak tlačené do popredia ako dnes, ale už tam muselo byť z každého súdka trošku. Takzvaný plazivý prístup. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Neoriginální historka o /téměř pozdě/ napravené hříšnici, která cynicky nevěřila v lásku nehynoucí. Vtipu se v nudném dílku moc najít nedá, spíš potoky vynucených slz. Druhou hvězdu přidávám za Bernala, protože je hezký. SHRNUTÍ: Splněná tři přání ti fakt štěstí nezajistí. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě fakt dostalo snad úplně vším. Od první vteřiny jsem u toho byla jak přikovaná. Úžasná hudba, námět a obsazení taky chválim. A musim se přiznat, že sem si i hodně pobrečela, takže tenhle film určitě nesmí chybět v mojí sbírce DVD filmů. Jasných pět hvězdiček bez rozmýšlení. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Táto rom-kom je ako dlhá prechádzka po pláži... povedzme s niekým milovaným. Ak je v nebi Whoopi Goldberg, alebo ak sa v nebi bavia o pláži a je to miesto našich najhlbších snov, prečo vlastne nie?! Život býva dosť krutý, aby sme si v ňom neponechali tie najkrehkejšie nádeje! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Víte, když na všechny kašlete a pak jde do tuhého, máte na všechny zase kašlat. Hlavní hrdinka změkla a divák měl u komedie brečet. 40% ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to strašně patetický, neosobní až chladný a postrádající jakoukoliv hloubku. Nevím, kterému scénáristovi nebo režisérovi přijde něco komediálního na umírání, když to ani neumí odlehčit a to mi může věřit, že když se tam bude celou dobu Kate H. jen culit, tak to tím to rozhodně nepůjde. Celé to tím jen ztrácelo význam čehokoliv - najednou to nebylo ani drama, ani komedie a romantika byla nemastná neslaná.. Určitě bych neřekla, že tohle byla láska s velkým L, pro kterou se vyplatilo "zemřít". Řekla bych, že to bylo trochu ze soucitu a můžou tam tvrdit opak i sto krát! Nemohu doporučit s klidným svědomím... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka v tomto prípade K.Hudson sa dozvie zlú správu a to že ma rakovinu v poslednom štádiu a neostáva jej už veľa času a s touto správou sa vysporiada svojsky.A to ešte do jej života zasiahne láska,aké melodramatické a zdá sa vám tento príbeh povedomí no musí byt,keď takýchto filmov je veľa a aj lepších.Tento film v sebe nesie určitú dávku nadhľadu.Ako by ste sa zachovali v prípade,že sa dozviete tu najhoršiu správu v živote,dokázali by ste to čo hlavná hrdinka v tomto filme alebo by ste sa uzavreli pred svetom a čakali na koniec?Práve tuto otázku dáva tento film a už je len na diváka čo si s toho vyberie.K.Hudson ako pojašená baba bola dobrá a zvládla aj vážnejšiu rolu,keď musela hrať chorú už aj trocha zatrpknutú ženu vystresovanú chorobou.Príjemná mi bola aj K.Bates ale G.G.Bernal mi bol nielen nesympatický ale k šarmantnej K.Hudson sa vobec nehodil a nesedela mi ani W.Goldberg taká charizmatická herečka sa v tej role strácala a v obec nebola presvedčivá a ani zaujímavá.A ten koniec bol emocionálne dramaticky. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nesnáším filmy o umírajících lidech. Nesnáším, když mě film donutí brečet jako želva. A že se to A little bit of heaven povedlo celých posledních třicet minut. Kate je mi stále nesympatická, ale ten doktor G. byl výborný. Kathy Bates dokazuje, že není herců malých rolí. No a celé je to... takové melancholicky depresivní a jakože komické (ale není). Zmiňovaná Listopadová romance se mi líbila proste mnohem víc. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Dobře vybraná hlavní dvojice herců. Obzvlášť Kate to zahrála dobře. Avšak i přes to všechno spíš lehce podprůměrný film, nějako mě nezaujal, snad až na tu hlášku s novým plemenem :D Na konci jsem přemýšlel, proč vlastně název "Malý kousek nebe" ??? ()

Reklama

Reklama