Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

WTF! Kdo z těch, kdo četl úžasnou předlohu od Jeffa Kinneyho by mohl dát tak vysoké hodnocení? Série (ne jen jedna knížka) kterou jsem četl minimálně 5x a kterou si nejspíše znovu připomenu, až nebudu mít co dělat, byla vtipná, originální a opravdu super. Tenhle film není vtipný, originální a už vůbec není super. Proč snad jediná postava, která v knižní předloze není - to jest novinářka v podání Chloe Grace Moretz si zasloužila jedinou hvězdu, kterou tomuhle můžu dát. Honem přečíst knížku a s hodnocením o 30% dolu. PS: vložené animace jsou narážky na knížku ;) Zneuctění knižní předlohy! ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

jak já miluji tyhle infantilní blbé komedie pro smrady. Nejzábavnější knižní série dostala filmovou adaptaci, rovnou celou triologii [čtyřku neuznávám], které se přes své ikonické scény staly skvělým gilty pležr, a herecké podání Grega nebo debílka Rowleyho sedí jak prdel na hrnec. Postavy jsou tak otravné, hnusně americké ale Murphyovsky absurdní, až je to kulervoucně skvělé. Konečně jsem pochopil zadání film podle knižní adaptace.. // giltypležr 🖤 ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Neznám knižní bestseller amerického designera online her Jeffa Kinneyho (s dobrovolným čtením jsem bohužel seknul již na druhém stupni základní školy), ale hádám že tady se podařilo to, na čem ztroskotal Goscinnyho Mikuláš. Ono zrovna nebude nejjednodušší převést na plátna biografů jednotlivé elementární epizody ze života školou povinného hrdiny a zachovat si kouzlo a poetiku knižních stránek, ale z této adolescentní mozaiky cítím, že je na čase vzít čtení opět na milost. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Príbehy čerstvého šiestaka Grega, ktorý ide do puberty a chce sa stať populárnym na škole no absolútne sa mu nedarí. Knižná séria mala u detí veľký úspech. Film je určený pre ne. Nenudil som sa ani ja, sem tam som sa zasmial, príbeh celkom fajn odsýpal. Taká oddychovka na odreagovanie pre celú rodinu. ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Zdařilý projekt dle populární komiksovo-textové "nekonečné" série knížek pro starší děti. Ze všech tří dílů nejvíce hodnotím ten druhý, ale ani jeden z dosavadních tří (už měl premiéru čtvrtý) mne nezklamal. Hlavní hrdina je vybrán případně a role se zhostil skvěle. I Roderick je přesvědčivý. Některé hlášky z filmu jsou vynikající a celá série se dá bez problémů vidět i vícekrát. Dávám plný počet bodů, druhý díl mám i v TOP 50 nejoblíbenějších filmů. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)
  • Knižná séria "Denník odvážneho bojka" bola vo februári 2019 dvanástou najpredávanejšou knižnou sériou na svete. (megajalec)

Reklama

Reklama