Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Dobrej remake. Budou zase SPOILEŘI: Určitě bylo nutný se k příběhu vrátit a partičku zmrdíků odměnit trochu důkladněji, takže fanouška originálu tohle dotažení k dokonalosti jistě potěší. Ozvláštnění šerifem, kdy se z naděje na záchranu vyklube nejhnusnější noční můra ze všech těch pičusů, určitě dramatičnosti prospělo. Jen teď nevím, zda dvojka rimejku, nebo snad dokonce ta tzv. trojka přinesou něco novýho. No, juknu na to.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Akorát nevím jestli se mám podívat na dvojku a nebo dokonce i na trojku protože si nechci zkazit dojem z tohohle prvního a opravdu skvělého filmu. Bojím se že po shlédnutí dvojky, která určitě bude tak jak už to bývá slabší a podle toho co jsem četl, budu zklamán a mohlo by to později ovlivnit tuhle jedničku.

na příspěvěk reagoval jarkolar

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Na film tohohle typu sladké pomsty je to velice dobré a určitě mě to mile překvapilo ve všech směrech, postavy sympatické a uvěřitelné, příběh taky nebyl špatný netrpěl běžnými debilními teen dialogy a netrpěl nesmyslností a s prominutím demencí v chování a jednání postav. Žádné zbytečné ani trapné scény navíc. Atmosféra hutná, hudba skvělá. No co více si od takového filmu přát? :-) za mě jasných 5* určitě a velmi mile rád podpořím protože si to ten film prostě zaslouží.

Dreamer

Dreamer (hodnocení, recenze)

To snad nie je mozne, slovensky nazov je zaroven spoiler, to robia casto "cechoslovaci", verbal v hodnoteni prezradi cely dej a kludne mu to prejde, este ze si uz komentare ani necitam pred pozretim, to co ta slecna by som robil tym co prezradzaju dej, inak ale celkom zaujimave a aj originalne sposoby, vzhladom na tie demonicke hluposti slusne.

.

Nechapem ze nedokazu pridat funkciu spoiler, ze by som oznacil text a klikol a tento text by bol skryty a zobrazil by sa az po kliknuti, kazdy by si mohol citat komentare a kto by neoznacil spoiler, docasny ban, kto 3x, dozivotny ban.

 (hodnocení, recenze)

Farskeho12

Tak se ten film, ale jmenuje... navíc to je remake filmu z roku 1978, takže to posrali už oni

 (hodnocení, recenze)

jarkolar

taky na to rád koukám... doporučuju trailery na Twighlight. sice sem to taky neviděl, ale sranda to je i tak :)

Uživatel smazal svůj příspěvek.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

jojo, na ty filmy, co jsem viděl, jsem se rád povídal a i pobavil x), když se to bere s nadhledem, tak je to v pohodě =))

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Já jsem Promethea ještě neviděl, tak by mě to asi moc neoslovilo x(.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

zrovna na to koukám, nevypadá moc OK xP, ale s tímhle předloženým přístupem je možný všechno x), za mě KO

 (hodnocení, recenze)

jarkolar

ale zapomínáš na jednu velice důležitou věc.... byl to AMERIČAN! a o těch je známo, že zraněním trpí jen jak se nic neděle, ale když se jde do akce najednou to přestává bolet aby se to zas ozvalo v tu nejméně vhodnou chvíli... takže kdo ví? já bych ho neodepisoval :)

na příspěvěk reagoval jarkolar

Uživatel jarkolar smazal svůj příspěvek.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Vcelku zdařilé, ve druhé polovině potom velice, opravdu VELICE naturalistické dílko, jen co je pravda. Škoda jen pomalejšího rozjezdu, kdy se v podstatě něco děje až od druhé půlky filmu, ale pak na diváka čeká celkem brutální šikana a následná ještě brutálnější pomsta hl. aktérky, kdy nechá svým trýznitelům okusit jejich vlastní medicínu. Pocit zadostiučinění se ve finále určitě dostavil, za což dávám další plusový bod, stejně jako za hl. aktérku, která je sympaťačka a člověk s ní dokáže celkem dost cítit. Škoda jen té vleklé úvodní poloviny, jinak dobré.. ;) Za hezké 3*...

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

srncek

Já to myslel jenom ve smyslu té pomsty. V Kill Billu jí tam přeci na začátku taky mučej a následně se pomstí...

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Připadalo mi to, jako kdyby se filmy Saw, Hory mají oči a Kill Bill spářili a splodili tak novorozence jménem Plivu na váš hrob.

na příspěvěk reagoval srncek

Příspěvek byl smazán administrátorem.

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

deadman93: Ten film snad nemá žádný slogan. Mám dojem, že satisfakcí pro ní hlavně bylo to, co s nima udělala, nějaký potrestání vězením s televizkou, jídlem zdarma a lehárkem by pro ni zadostiučiněním určitě nebylo.

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Pomsta je sladká věc a v tomto případě asi jediná spravedlnost.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Minulý mesiac som stihol 4 diely SAW po sebe až po posledný a nakoľko SAW 1 k sérií prakticky nerátam,tak tie zvyšné diely sú v porovnaní s týmto skôr paródia..ISOYG je nepochybne drsnejší film a to netreba hneď brať z tej stránky,kde tečie viac krvi,ale celkvoo príbehom,atmosférou a uveriteľnosťou..a tu aspoň není krv ružová jak od Barbie..

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

srncek: Ale Saw si už moc nepamatuješ, že ? Jinak bys tady asi nepsal, že Saw si můžou strčit do prdele. U Saw tuhla krev v žilách. Tady ani moc ne. Ale thriller to byl dobrej. Horor ? Ani omylem, tvl.

CrashONE

CrashONE (hodnocení, recenze)

Chytl se ještě někdo z mužů za přirození, při té štípací scéně? :D :D

 (hodnocení, recenze)

srncek: tak to bych neřek.... na mě to zas třeba nějak moc nezapůsobilo a bylo mi jedno co s ní dělají.... asi sem měl nějaky drsňácký den nebo co.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

deadman93: Pritvrdiť?Počuj ty si nejaký pôžitkár či...? :) Mne tej baby bolo tak ľúto,lebo naložili jej poriadne tí bastardi a podľa mňa to bolo až príliš dôveryhodne a natvrdo zobrazené,priam hraničiace so snuffom..

 (hodnocení, recenze)

srncek: mě u toho znásilně přišlo, že tvůrci mohli ještě o něco přitvrdit... ale jinak se to dalo

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Všetky diely Saw počnúc dvojkou sa môžu strčiť do prdele oproti tomu,čo sa udialo tu :) Fakt sila a to znásilňovanie nemalo konca kraja..tvorci sa vybúrili do sýtosti to vám teda poviem.....

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Doomed: Tak jsi mi sebral iluze :) Ne díky, aspoň to mám objasněný a nemusím spekulovat :) Ale byl to docela borec, chudák se jen svezl :)

Reklama

Reklama