Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Recenze (818)

Abalzo 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem byl velice mile překvapen. Po nedávném zhlédnutí filmů Pach krve 2,3, Hostel 2 a Hory mají oči 2 konečně "vyvražďovačka", která má děj, herci hrají a nelogických scén je jen minimum. Začátek s pěknou atmosférou, spisovatelka na samotce uprostřed lesů, pěkná příroda. Pak přijde ta ehm "hlavní část filmu". Děj má spád, vraždy jsou dobře vymyšlené, ne jen samoúčelná přehlídka vnitřností. Jeden z nejlepších hororů, co jsem v poslední době viděl. ()

Carnosaurus 

všechny recenze uživatele

Remake slavného rape/revenge thrilleru se podle mě opravdu povedl. Původní snímek jsem neviděl, tudíž nemám možnost srovnávat, ale alespoň můžu s čistou hlavou říct, že tohle je nekompromisní nářez. Trochu mě zklamalo, že pomsta zde nebyla podávána tak za studena, jak se dalo čekat a jak by bylo i působivější, ale takhle alespoň dostaly postavy násilníků více prostoru a plastičnosti. Je nesmírně působivé, když vidíte muže, který před několika hodinami brutálně znásilnil a téměř zabil mladou dívku, jak se vrací domů, vítá se s malou dcerkou a sedí s ženou u televize. Ta pravá zábava však přichází v revenge části. Dívka je nesmírně vynalézavá a patřičně brutální. Navíc cedí ty nejdrsnější hlášky a zkrátka Vám nedává jinou možnost, než jí fandit. Celkově jde o zábavný film, který "vodsejpá" a pro fanoušky podobných exploitation věcí si myslím, že jde o pěkně krvavou třešničku na samoúčelném dortíku, který je i přes svoji lehkou stravitelnost patřičně nechutný. A ten název je zkrátka super. ()

Werdugo 

všechny recenze uživatele

Solidní Filmeček.Takhle by to mělo fungovat i ve skutečnosti.Žádnejch 10 nebo 15 let žaláře a po půlce svoboda za slušné chování?Oko za oko ,zub za zub!No a pak ještě nějakej ten Bonus navíc. ()

WoodoX odpad!

všechny recenze uživatele

Úplná sračka so všetkým, čo k sračke treba. Keby chcem sledovať 40 minút znásilňovania ženy a následné úbohé odplaty, radšej si pustím nejaký fetish. ()

Venceslao90 

všechny recenze uživatele

První polovina dost nezajímavá a nudná, navíc plná samoúčelného násilí. Situace se výrazně mění dějovým zvratem, ve kterém se hlavní hrdinka rozhodně pomstít. Tady snímek dostává grády a slušný spád. Provedení mučení a následných vraž je originální, i když místy možná příliš brutální. Pár, ne zrovna logických momentů, se také našlo. Ale i tak to byla celkem příjemná podívaná. ()

collinduff 

všechny recenze uživatele

OU!. Tak toto je dosť nechutná úchyláčina, ale, svojim spôsobom aj dosť zábavná /samozrejme myslím tú pomstu/. Originál som síce nevidel, ale niektoré scény sú proste zvrátene lahôdkové. Ďalej písať nebudem. Treba vidieť! ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Prachsprostá vengeance vyvřažďovačka bez špetky inovace v ději. V podstatě stojí na slušných základech, protože herci a prostředí celkem dobře ladí a ani efekty nejsou vůbec špatné, ale pro mě je film zabitý opravdu blbým dějem bez jakéhokoli zvratu a atmosféry strachu. A další stránkou věci je pak místy zbytečná brutalita, ve které si osobně nijak nelibuji. Opět se ukazuje, že v dnešní době už jen málokdo umí udělat horor postavený na atmosféře. Mládež si přeje jen lekačky a nechutnosti. Za mě opravdu slabší průměr. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Je to drsné, na druhou stranu v dnešní době už podobné filmy nemají tu auru vyjímečnosti. Takže vlastně se jedná o recyklování už někdy viděného v jiných filmech. V roce 78, kdy byl natočen původní film to ale muselo být šokující. Ale pro fandy žánru v pohodě. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Horror jak má bejt. Postavy celkem dobrý - až na šerifa - ten typ bohabojnýho burana se vzornou rodinou a milující těhotnou manželkou, kterej to rozbalí na holce z města je už trochu únavnej. A možná finále je až moc brutal, ale jinak ok. Chvílema až znepokojující... ()

Janina89 

všechny recenze uživatele

Podle vašeho hodnocení a úvodního videa jsem byla z filmu nadšená, začátek totálně předvídatelný,ale pořád jsem doufala v kvalitní film. Bohužel jsem se nedočkala ničeho jiného než nechutenství. Trapný, nechutný, zbytečný a navíc některé scény totálně nedomyšlené. Hlavní hrdinka spadne do vody aniž by se vynořila nebo alespoň byla ve vodě vidět, po měsíci se vrací a chce se pomstít. Nikde nebyl záznam kde vzala nové oblečení, kterého dokonce musela mít víc (nejdříve má džíny, pak sukni), kde vezme všechny věci jako provazy a další "mučící nástroje k vykonání pomsty". Tímto filmem jsem znechucená a byl to totálně zbytečně ztrávený čas. Režisér musí mít hodně mindráků ze života nebo je to totální uchyl. ()

matow 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý dej ale nedalo sa čakať viac od tohto hororu,mna skôr upútalo prevedenie a premyslenosť pomsty hlavnej aktérky.No čo už,určite to nie je rodinný film na nedeľné popoludnie..:-) ()

Tomasson93 

všechny recenze uživatele

Po brutálním znásilnění následuje syrová odplata, při které jste neustále šokováni, jak daleko je až chladná hlavní hrdinka schopna zajít. Vzala spravedlnost do svých rukou a kdo jí v jejim zúčtování za použití vskutku drsných metod nefandil? ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Nic zvlastne som na filme nepostrehol. Klasicka uchylaren, ktora sa nasledne meni na pomstichtivu vyvrazdovacku. Stacilo mi to vidiet raz a do buducna viem, ze sa filmu mozem vyhnut. 35%. ()

Davemix 

všechny recenze uživatele

docela dobrej horor, ovšem relativně standardního formátu. Vzhledem k tomu, že většina remaků je horších než původní verze, tak tady je to opačně, ale ne zas tak o moc. Navíc se obě verze těžko srovnávají. Celkově napětí solidní, ale existuje spousta hororů tohoto žánru daleko lepších... 60% ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Celkem jednoduchý příběh o brutálně znásilněné dívce, která ještě brutálněji vezme pomstu vlastních rukou. Film má po trochu nudném začátku dobrý spád, na druhou stranu nelogické chování některých postav zážitek trošku kazí. Čtvrtou hvězdičku uděluji za závěrečný anální sex s brokovnicí:-) ()

Reklama

Reklama