Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ČT24 rozjíždí první komplexně interaktivní pořad Hyde park. Každý den budete mít možnost říct živě do vysílání, co si myslíte o dění v Česku i v zahraničí. Hlavní aktér dne usedne ve studiu nejen proti moderátorovi, ale bude vystaven názorové palbě vás diváků – stanou se tak z vás spolutvůrci pořadu. K tomu chceme využít nejen živé telefonáty a zasílání SMS zpráv, ale moderní komunikaci přes sociální sítě, jako jsou Facebook a Twitter. A posílat můžete i videodotazy – přes portál YouTube. Další oponenty vyhledá náš tým – a zapojí se do vysílání z terénu – v přímých přenosech z měst i vesnic. Moderují Daniel Takáč a Pavlína Kvapilová, dva pátky v měsíci obstará Jaromír Bosák se sportovním speciálem. První opravdu interaktivní pořad v Česku: od 4. ledna každý všední den po osmé večer na ČT24. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

Paity 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názory, že Hyde Park je příjemná změna v zatuchlém prostředí státního kolosu a molochu jménem ČT. Jen my vadí někdy přílišná vyostřenost ze strany moderátorů a také příliš nechápu zvaní politiků. V takovém pořadu totiž nemůže nikdy vyhrát ani ten nejlepší z nejlepších, který v různých anketách vypadá jako ten nej. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tento interaktivní pořad mě bere čím dál tím víc, opravdu zajímavá forma diskuze, komunikací přes známé sociální sítě (Skype, Facebook, Twitter, Youtube, SMS, tlf..atd). V Česku něco podobného do téhle doby nebylo, takže se dá říci, že jde ve svém pojetí o něco zcela novátorského a zatím fungujícího a snad i oblíbeného. Samozřejmě vždy záleží na atraktivitě hosta ve studiu, samozřejmě že se nikdy nic nezmění ani po stovkách jakýchkoli líbivých řečí (pořad však není jen o politice a poiticích), divák na druhé straně bude patrně stále nasrán a znechucen, ale neříkám že se na to občas nedá kouknout a když je chuť a zajímavý host, tak třeba i příjemně zabít hodinu svého drahocenného času. Uvádějí to pokud mě paměť neklame, tři lidé, dva muži a žena, výtka je jen k pravicovému tlachalovi Takáčovi, toho moc nemusím, i kdyyž co už není na komerci tak se trochu srovnal a dá se říct že se z něj stal profík. Některé žbleptající paka bych do éteru snad ani nepustil, kolikrát než ze sebe něco vysoukají tak uběhne pět minut:-). P.S.; Jak napsal blues, opravdu se jedná o důstojného nástupce "Vedlejších efektů" v hlavním vysílacím čase. Záslužný pořad, který tu chyběl. PS: To co sem tu napsal v roce 2010 to bejvávalo, dnes bych ohohodnotil tento pořad odpadem! ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Obrovský nedostatok a skreslenosť Českej televízie po rokoch skĺzlo do kategórie súkromných informácií, vybraných agentúrnych správ a účelových interpretácií udalostí zo sveta. Hyde park sľuboval určité nabúranie, ľudia chceli vedieť viac zákulisných vecí a nenasávať tohto politicky korektného ducha. Spočiatku to tak aj vyzeralo, avšak prišiel určitý bod a po jednom opozičnom názore príde 10 mainstreamových a všetko je vlastne tak, ako predtým. Navyše aj moderátori sú tak nastavení, že by z vás spravili blbca, pokiaľ mu oponujete. HP Civilizace je čistejšia a s fantasticky pripraveným Stachom. ()

frbulka 

všechny recenze uživatele

Dneska byl hostem kardinál Vlk - obdivovala jsem jeho statečnost a schopnost vyjadřování se, když mu byly kladeny kolikrát velmi nevhodné a útočící dotazy. Samozřejmě, úroveň jednotlivých dílů se liší, záleží také na konkrétním vkusu každého diváka a okruhu témat, které ho zajímají. Pro mě je podsatné však to, že otázky jsou kladeny z lidu, takže jsou normálnímu, i průměrně vzdělanému člověku srozumitelné, moderátor je umě koriguje, funguje jako potřebná spojka mezi tazatelem a hostem - a hlavně, nejsou zde žádné konfrontace pod úroveň - pro příklad nemusím jít daleko - např. Máte slovo... ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Výborný publicistický pořad, když nad tím tak uvažuji tak je u nás možná nejlepší. Oceňuji, že tento pořad je asi nejlepší možností jak se na něco zeptat někoho s kým se asi nikdy nesetkáte. - O kvalitách jednotlivých epizod rozhoduje výběr hostů, který mi ale někdy přijde nezajímavý. Ale nemůže být každý den posvícení. A právě někdy neatraktivní hosté mi nedovoluji jít na pět hvězdiček. 75% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o první komplexně interaktivní pořad ČT 24. (Kmotr76)
  • Česká televize dne 20. listopadu 2012 pozastavila divácké hlasování o sympatiích a antipatiích k hostům pořadu, jelikož se jí nepodařilo zajistit jeho nezmanipulovatelnost. Na možnost zmanipulování upozornil programátor Michal Škop, kterému se to několikrát povedlo zpětně v archivu pořadu. Česká televize s ním začala spolupracovat. (JoranProvenzano)
  • Pořad se vysílá od 4. ledna 2010 každý všední den. Prvním hostem byl tehdejší ministr financí Eduard Janota. (Kmotr76)

Reklama

Reklama