Reklama

Reklama

Zkrat

  • USA Haywire (více)
Trailer 2

Mallory Kane je tajnou vládní agentkou, která pracuje v těch nejnebezpečnějších a nejšpinavějších koutech světa a její mise nejsou vždy tak úplně legální. Po úspěšném osvobození jednoho čínského novináře jí někdo z kolegů podrazí a chce její smrt. Stane se terčem zabijáků, kteří znají každý její krok, a aby přežila, musí dopadnou ty, jenž ji zradili. Díky svému vojenskému výcviku vymyslí dokonalou – a nebezpečnou – léčku. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (513)

Botič 

všechny recenze uživatele

Soderberghovy akční omalovánky, které ze začátku solidně baví, ale jakmile se děj přehoupne do druhé poloviny celková roztříštěnost začne děj stahovat ke dnu. Ve výsledku je těch 8 dní, které otočí hrdinčin život naruby, přeci jen poněkud dlouhých, úmorných a zcela bezkrevných. Jak dlouho bude tohle vybíjení hollywoodského ansáblu Soderberghovi ještě procházet? ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Haywire chce byť štýlovou thrillerovou jazdou s cool hlavnou hrdinkou, fyzickou akciou a vychytranou zápletkou. Ale je iba štýlovou blbinou, ktorá sa berie príliš vážne, na oddychový žáner je zbytočne neprehľadná a jej hlavná hrdinka je násilnícka lezba, ktorej osud je vám šum-a-fuk. Diskutabilne namiešaná popkultúra. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh si privolal do filmu opäť známe tváre a pre mňa je to asi aj dôvod, prečo ma ten film s časti bavil. Je pravda, že tých hercov tam je moc a nie každý dostane svoj priestor, ale keby tie vedľajšie role hrali nejaké béčkari, tak by ma to bavilo ešte menej. Ale k filmu. S hereckým obsadením som teda spokojný a príbeh tiež nie je zlý. Páči sa mi akým štýlom je to divákovi podané a o to je to zaujímavejšie. Čo sa týka hlavnej star Giny Carano, tak rozhodne prekvapenie a po dlhej dobe konečne nie len stroj na zabijanie ale aj kočka, ktorej som tie kopy uveril (prečo asi, že :-). Čo sa týka akčných scén, tak sú podla mňa dosť dobre, aspoň mne sa páčili a dokázal som si ich vychutnať. Ako ste si už možno všimli film ma len hoďku a pol s titulkami, takže tempo filmu skoro nikde nedrhre, stále sa vysvetľuje alebo kope, no na druhú stranu, ten príbeh aj keď je pekne naservírovaný, nie je zas extra zaujímavý, či napínavý, čo je škoda. Ale bavilo ma to. 80% - 4* ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Poněkud nezáživný a mdlý snímek. Gina Carano je sice holka od rány, ale co na tom, když děj, ani atmosféra nestojí za nic. Ke všemu, Ewan McGregor tu má divné vlasy a Michaela Fassbendera odprásknou asi dvacet minut po jeho vstupu na scénu. Takže, co má vlastně divákovu pozornost upoutat, aby ho děj i nadále zajímal? Kvůli čemu se má dívat? Já jsem nenašla téměř nic, a děj mně zhruba po hodině začal nudit a uspávat. Nedokázala jsem mít oči otevřené a vydržet až do konce. Ani mi to nevadí. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Normálně bych za takhle zprasené finále šel na tři hvězdy, odplivl si a nikdy víc se o tom nezmiňoval, ale... a tohle je velké ALE, Sodeberghova režie byla v celém filmu natolik výrazná a jiná, že mě to bavilo sledovat od začátku do konce i přes fakt, že o Ginu Carano bych si neopřel ani kolo. Jasně, zkopat někoho, to ona umí. Okouzlit v hlavní roli? Not so much. Záměr? Pravděpodobě. Zajímá mě to? Of course not! Jinak průměrná story o pár agentech, vládě, konspiraci, s docela zajímavými vedlejšími rolemi. Říkám, nebýt toho, že se na tom celkem fajnově studuje režie, bych se klidně shodoval s těmi 55%. Takhle 7/10 a P.S. definitivní potvrzení, že Fassy na Bonda nemá. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (9)

  • Mallory Kane (Gina Carano) nosí ve filmu zelenou mikinu s nápisem „Trinity College Dublin“. Samotná herečka ve skutečnosti chodila na střední školu v Las Vegas, která se též jmenovala Trinity. (Cliff Booth)

Související novinky

Gina Carano jako anděl pomsty

Gina Carano jako anděl pomsty

21.07.2013

A to doslova. Drsná holka z MMA („mixed martial arts") se úspěšně přesunula na plátna kin díky Zkratu a letošnímu Rychle a zběsile 6. Další role? Anděl. Ale takový, který z vás svým mečem a sadou… (více)

Drsné holky pro Expendables v sukních

Drsné holky pro Expendables v sukních

09.10.2012

Zpočátku zněly plány studia Lionsgate natočit jakési „ženské Expendables“ jen jako součást kampaně před uvedením druhé mise legendárních vysloužilců. Všechno ale nasvědčuje tomu, že se filmu opravdu… (více)

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

05.05.2012

Rychle a zběsile 5 bylo hodně fajn, takže se těšíme na Fast Six. Natáčení je za rohem, Justin Lin zavelí do akce už příští měsíc v evropských lokacích. Logicky právě finišuje obsazování. Kromě Vina… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Reklama

Reklama