Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký doktor Nick Pinter (Val Kilmer) byl poslán do humanitární mise v Čečensku. Jednoho dne pomůže tajemné ženě, čímž se jeho život obrátí naruby. Ocitá se ve velkém nebezpečí. (NGP)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (22)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Americký lékař Nicholas Pinter (Val Kilmer) je kdesi na Balkáně obviněn místními úřady, že je anglický špion John Charter. I když se všechny strany snaží přesvědčit, že je jen obyčejný lékař z humanitární organizace Lékaři bez hranic, nikdo mu nevěří - a postupně začíná bojovat o holý život. Ale jak poznat, komu může věřit, a kdo jej chce jen využít pro svůj vlastní prospěch ? ... Radši se hned přiznám - asi po 3 minutách filmu jsem se ztratil. Sice jsem jej dokoukal, ale i kdybyste mne celý den mučili, ani za boha netuším, kdo vlastně byl s kým a kdo proti komu a už vůbec netuším proč (to se opravdu všechno dělo jen kvůli pár diamantům? hm). Val Kilmer se sice snaží podávat nějaký ten herecký výkon, ale řekl bych, že s jeho tělesnou konstitucí by si ho s tajným agentem asi nikdo nespletl - o to víc mne překvapují scény, kdy se do něj na první pohled zamiluje sympatická Katrine (Izabella Miko), tomu už může uvěřit snad jen stoprocentně romantická duše... ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Těžko něco napsat, když sám nevím, o co vůbec šlo. Zrada ? Falešná identita ?..od všeho kus, avšak ani jeden dílek pohromadě. Prostě to nesedí. Když se už má začít něco dít, děje se. Absolutní nic. To je velký problém. Val Kilmer je sice vrahoun (JOKE) ale tady působí křečovitě, jakoby sám nevěděl, koho má kuchnout. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

22.12.2010 ~ Pěkná pitomost i na televizní poměry. A dokonce i na Kilmera. Tomu tady nelze uvěřit ani jedna jeho role a to nemluvě o zamotanosti příběhu takové, že ač se tváří jako dokonalá promyšlenost, výsledkem je stejně nuda. ~ Na DVD to vyšlo v půli listopadu, neshánějte to, počkejte si, až to bude v nějakém neatraktivním čase na Nova Cinema. i když možná ani Nova to nakupovat nebude. ~ Val Kilmer už má role akčních tvrďáků dávno za sebou a tady se potácí nemotorně asi stejně jako ve svých posledních akčních "tragikomediích" Steven Seagal nebo už prostě stárnoucí Silvester Stalone, který ale alespoň umí sednout na režisérské křeslo a toho tvrďáka ze sebe a okolo stojících frajerů udělat. Val je ve Dvojí identitě ale k pláči. Ostatně jako celá tahle podívaná. ~ Val je v Rumunsku lékařem bez hranic a štráduje si to k porodu. Zastaví je ale hlídka a Val začne být považován za někoho jiného, začne s ním být zacházeno jako s britským špionem. Za vším ale stojí politici vymyšleného východního státu a obchodníci s diamanty. Na Valovi je tak zjistit, kdo za tím vším stojí, proč a jak se do toho zamotal, všechno to vyřešil, zachránit a najít sličnou krásku a získal její sérdce. ~ A Val to dokáže! Nečekaně. Jenom vlastně pořádně nevím jak a proč. Příběh je totiž tak zamotaný, že jsem se v něm ztrácel. A protože se všechno odehrává v Rumunsku, případně přímo v Sofii, vše působí hodně levně a béčkově, Val je rád, že chodí a mocnářsko-politické pletichy nejsou nijak nosné ani zajímavé, bylo mi i ukradené, proč se co vlastně děje. Prostě nudný děj plynul, postarší lékař hravě přežíval veškeré útoky, napadení a pokusy o vraždu a blablabla. Nedalo se na to v plné délce koukat, začal jsem přeskakovat a jen díky tomu jsem to dokoukal. A vy se na to raději vybodněte, protože to za ten ztracený čas vážně nestojí. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer je "totally down", když vzal roli v tomto "šitozním" levném nepodarku. Až mně ho skoro bylo líto, že v něm musí hrát. On snad už ani ty scénáře nečte a v rámci hesla kvantita převládá nad kvalitou točí poslední dobou takových filmů hodně. Nevím, jestli je mimo víc on nebo režisér, scenárista a producent Dennis Dimster-Denk, který příběh o muži s dvojí identitou zasadil do východní Evropy a natočil ho tak nepřehledně a zmateně, že bych hledal celé hodiny nějaký film, který bych k němu v tomto ohledu mohl přirovnat. Nabízelo se tento už poměrně obehraný námět pojmout jako napínavý psychologický nebo akční thriller, ale režisér si nevybral ani jednu z variant a rozhodl se pro levný vizuál s množstvím logických přehmatů, zmateného a ničím objevného děje podloženého řídkým výskytem slabých akčních scén, který by souvisle odvyprávět nezvládli ani herci, kteří v něm hráli. Jako nejlepší nápad považuji scénu, ve které Kilmer nasedne do vlaku směr Praha, ale následně z něj vlivem nepříjemných okolností vystoupí a jediný zajímavý nápad byl zabit hned v zárodku. Kilmer sice hrál obstojně a po jeho boku se objevila barbína Izabella Miko, ale oba bych raději viděl v mnohem kvalitnějším filmu než je tento nepřehledný shit. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer od dob, co jsem ho viděla naposledy trošku ztaťkovatěl. Sedla by mu spíše role v nějakém rodinném filmu. Tam by se svou vizáží více než slušně zapadl. Určitě bych ho tam viděla mnohem raději, než jako nějakého akčního hrdinu. Vždyť tady vypadal, že ho bolí snad všechny možné i nemožné klouby a svaly. Dřevěná loutka na provázkách se pohybuje skutečně lépe. Film nenabízí nic převratného a už vůbec ne zábavného. Všechno je takové nemastné a neslané. Prostě jeden divný nevýrazný guláš, ve kterém jsem se ztratila. Navíc to působí, že je to delší než je uvedeno. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama