Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K závěru roku patří dobrá zábava a jistě také hudba, známé písničky a veselá společnost. Přesně takovou atmosféru vám přináší hudebně zábavná féerie Gustava Oplustila a Zdeňka Podskalského, ve které se přeneseme na začátek 20. století, do uvolněného prostředí legendárního kabaretu U Fleků. Sešla se v něm celá řada známých osobností, které vám budou dnes zpívat, tančit a vyprávět anekdoty. Můžete se těšit například na Dagmar Patrasovou, Naďu Urbánkovou, Miloše Kopeckého, Laďku Kozderkovou, Svatopluka Skopala, Luďka Sobotu a celou řadu dalších. Je tedy jisté, že se u svých obrazovek budete skvěle bavit tím nejlepším, co může archiv televizní zábavy divákům nabídnout. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

otík 

všechny recenze uživatele

Silvestrovská hudební féerie ze začátku století Gustava Oplustila a Zdeňka Podskalského. No rozhodně to není to lepší, co nám mohl televizní archiv nabídnout. Ba spíše těžký podprůměr. Na ploše 30ti minut uslyšíme spoustu písniček v podání herců i zpěváků v dobových kostýmech. Anekdoty nezazní skoro žádné, jen sem tam cosi nezáživného řeknou Kopecký či Jaroslav Moučka. Písničky ke konci pořadu těžce nudí. Člověk by nevěřil, jak dokáže být 30 minut v televizi dlouhých. Ano, je to něco, čemu se Podskalský poctivě věnoval, ale tady se to moc nepovedlo. A aspoň něco málo k ději neději - zamilovaný pár Patrasová-Skopal přijdou do hospůdky, tam se jen zpívá, popíjí a tančí, v posledních pěti minutách se ale naráz všichni dobově oblečení promění v moderně oblečené, zazpívají moderní píseň, Skopal s Patraskou nasednou do auta, v té chvíli je vyruší policajt, dá Skopalovi dýchnout do balonku a ... konec. Hmm. Hudebně zpracoval: Karel Sodomka ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Některé Podskalského pořady jsou jednou velkou nekompaktní směsí hudebních čísel. Zde však byl trochu bržděn Gustavem Oplustilem a tak tato "hitšaráda" funguje i celistvě. Za nejlepší považuji vystoupení Jana Kanyzy. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama