Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas halloweenskej noci nájde opatrovateľka dvoch deti v taške so sladkosťami určenými pre deti záhadnú videokazetu. Kazeta obsahuje tri príbehy vrážd, pričom v každom z nich vystupuje tá istá osoba klauna. Krátko nato, v nočných hodiných, sa v dome začnú diať zvláštne veci. Krátko na to opatrovateľka pochopí desivú skutočnosť: šialený klaun z pásky sa dostal do reálneho sveta a plánuje tu pokračovať vo svojom besnení... (kubqo)

(více)

Recenze (50)

kubqo 

všechny recenze uživatele

V Halloweensky večer opatrovateľka Sarah s dvomi deťmi objaví videokazetu, ktorá obsahuje tri tajomné príbehy (Terrifier, The 9th Circle), v ktorých sa objavuje vraždiaci klaun. Videokazeta však neobsahuje len príbehy ale donesie do domu aj samotného klauna. Pre mňa slabší priemer. Nič viac nič menej. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Opatrovateľka s dvoma deťmi nájde kazetu. Sú na nej tri príbehy. Prvý je krvavý-rozsekanie žien, Rozpáranie brucha tehotnej žene a vzápeti vytiahnutie dieťaťa, znásilnenie ďalšej ženy asi samotným diablom- tento príbeh je bez deja a veľmi chaotický. Druhí príbeh je o nepodarenom mimozemšťanovi, ktorí naháňa mladú ženu- Neviem o čo išlo režisérovi ale toto je strašná kravina a nemalo to tam čo robiť, lebo to kazí celkoví dojem z filmu. A tretí príbeh je tiež o žene, ktorú prenasleduje klaun a aj ju dostane. Tak tento príbeh ma bavil najviac a keby bol len tento tak aj filmu by to výrazne pomohlo. Urobiť s krátkometrážnych filmov jeden film to nemohlo dopadnúť dobre a ani nedopadlo. Zas jedna s bezduchých vyvražďovačiek bez štipky logiky. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer tak jsem si řekl jediné : To musím vidět. Nemusel jsem. Ale jelikož mám šašky v hororech rád tak jsem byl natěšený a směle si to pustil v očekávání, že šáša bude tak hustej jako ten ve Hře na utrpení. Nebyl. Film jsou vlastně 4 příběhy páč na tři tam čuměj a film je vlastně čtvrtej. Takže když budu hodný a vezmu to příběhově : První příběh - nuda. Druhý příběh - V hlavní roli nejděsivější mimozemšťan v dějinách kinematografie. Třetí příběh - Se mi líbil šáša byl dobrej řezník a konec byl mazec. Čtvrtý příběh aneb děj filmu - strašná blbost. Shrnutí : Trailer byl bomba, ale film byl šaškárna pokud se nechcete nudit 3/4 filmu tak mrkněte na kraťas Terrifier (třetí příběh) a zbytek si nechte ujít. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tento film môže byť hodnotený dvoma spôsobmi. Buď obyčajnými ľuďmi, ktorí si chceli pozrieť horor a dostať hodnotenie maximálne dvoch hviezdičiek alebo fanúšikmi dobrého filmu, ktoré za spracovaním Damiena Leoneho vidia niečo viac. Režisér sa pohráva s mysľou diváka dvoma smermi. V prvom rade odkazy na ktoré filmy v ňom nájdete (To, Vojna svetov, Divadlo hrôzy, Halloween, ...) a v druhom rade akým smerom sa bude dej vyvíjať, teda či prepne Timmimu a zahrá sa na Micheala Myersa, či to bude kopírovať Sinister alebo Kruh. Výkony hercov, podľa mňa amatérske zámerne doplnené výbornou kamerou, pri sledovaní záberov z kaziet sa režisér snaží zlepšiť autentickosť filmu a skvele zvládnutou hudbou by filmu vyniesli vyššie hodnotenie keby...Keby v ňom bolo niečo orginálne, vlastné. Zmiešanie poviedkového Tales from the crypt s Kruhom a Hostelom proste nestačí a ako som už spomenul ani skvelá hudba pendlujúca od gotického hororu k cirkusovej hudbe či prelomenie tabu a zobrazenie odrezaných detských hláv je na vyššie hodnotenie málo.Film neodporúčam pozerať ľuďom, ktorí si chcú pozrieť klasický obyčajný horor. Toto je odlišný film, skôr surrealisticko-Lynchovský a ešte k tomu nie veľmi vydarený. 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je zřejmé, že Leone se ve své první celovečerní klauniádě teprve hledá, myslím filmařsky, film totiž místy působí trochu poloamatérsky (hlavně ve druhé mozkorvoucí "povídce" s komickými maskami emzáků). Ale už má zcela jasno ve své hlavní obsesi, kterou je nadpřirozený vražedný klaun Art, i když tahle povedená postava ještě zdaleka nepředvádí takové úchylné brutality, jako je tomu v jeho pozdějších filmech. Což může být buď tím, že rejža ještě neměl dost merglí nebo zkušeností na masky a triky, nebo že u něho ještě naplno nepropukl bezuzdný scénáristický sadismus. Ale poslední třetí povídka s amputačním rozuzlením, doplněná slušným dekapitačním epilogem, už dává tušit budoucí Leoneho směřování. Poselství filmu je pak myslím docela jasné - nikdy si nepouštějte neznámé videokazety, které vám někdo záhadně podstrčí. Pokud tedy ještě vůbec máte videorekordér, který třeba já v roce 2013 už měl maximálně odložený v krabici na skříni, kdo ví jestli. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama