Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel PatrikP4 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Brano smazal svůj příspěvek.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Maikeru: První a druhou sérii nadabovala TV Nova pro českou verzi kanálu MTV, kde byly první dvě série s českým dabingem vysílány. Třetí série se zatím na obrazovce české MTV neobjevila, takže patrně jí s dabingem zatím nikde neseženeš.

CrashONE

CrashONE (hodnocení, recenze)

Maikeru: Tento seriál asi nadabován není. Sestře vysvětli, že původní verze je lepší. (ale asi to budeš mít dost těžké, jsem na tom se svojí sestrou úplně stejně, titulky ani za nic)

Maikeru

Maikeru (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, kde tento seriál sehnat v českém dabingu? Hlavně třetí sérii. Sestra se an to chce podívat, ale ze zásady odmítá titulky :D

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

Jedničková "American Pie style" komedie. Pro pobavení to nejlepší....

CrashONE

CrashONE (hodnocení, recenze)

Proč každou serii zmizne nějaká postava a není ani vysvětleno proč? Přijde mi, že končící serie a začínající serie nemají nic společnýho kromě hlavních postav.

Mr.Martyk

Mr.Martyk (hodnocení, recenze)

Tak po druhym dilu treti serie musim rict, ze nic moc. Pusobi to na vas stejne nebo jsem behem pulroku nejak dramaticky dusevne vyzral a moje mysl vyzaduje intelektualnejsi humor?

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Zítra v deset hodin večer začíná na české MTV vysílání druhé série.

Trkvas

Trkvas (hodnocení, recenze)

Super seriál...tolik věci vyhnaných do extrému, až je to neskutečně zábavné...nechť si intelektuální moralistická většina škubne, je to jeden z mála seriálů kde člověk může úplně vypnout a relaxovat:)

Padavan

Padavan (hodnocení, recenze)

super serial! Zkouknuta 1.serie a hurrááá na 2.serii ... Thad je nejlepsi :))

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Kdo má moji gumočíču? Druhý díl byl opravdu velmi zajímavý, už jsem velmi zvědav, co na mě čeká v dalších dílech...

r0st4

r0st4 (hodnocení, recenze)

Samozřejmě chápu, že každému tento typ humoru nesedne, ale já osobně se svíjím smíchy u každého dílu. Snad až na jednu výjimku. A vytýkat takovémuto seriálu, právě ty teplé vtipy a hnaní všeho do extrému mi přijde přinejmenším zvláštní, protože o to tady jde a takový byl od počátku záměr tvůrců. Viz. postava kapitána týmu, která je opravdu dokonalá! Pokud o ní člověk řekne, že nechápe proč tam je a nechápe její jednání, tak očividně ani nepochopil, že se seriál nebere ani trochu vážně a logicky nikdy ho nemůže bavit. To není výtka, jen konstatování;o)

matessk

matessk (hodnocení, recenze)

Zvládol som 8 dielov. Potom už sa to nedalo, chcel som tomu dať šancu, ale počas 8 dielov nebolo fakt nič čommu by som sa zasmial, nebolo tam nič, dej, zábava ,,,

xrex

xrex (hodnocení, recenze)

Tak podle mě je to super, večer před spáním po náročném dni lehnout a z kouknout a hned mám lepší náladu.

Reklama

Reklama