Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (369)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Owen nám sice stárne, ale zato po delší době hrál v něčem co mě bavilo. Podobné by bylo mé hodnocení šílených Farrellyových. Týden bez závazků je jejich nejlepší komedií od Ireny. Trošku zamrzí promrhanější potenciál zbylých kamarádů. Zato ovšem potěší 5. den, který se ve filmu vleze do plochy asi 2 sekund. Největší pecku si pro nás tvůrci ovšem přichystali na závěr. Představu o tom, co by se stalo kdyby dostal Hall Pass Gary, kterého hraje ve filmu krajně nevyužitý Stephen Merchant. V jeho fantazii se mu promítne sex s asiatkou, nechtěná likvidace jejího manžela, nucená likvidace asiatky, dalé do ještě čerstvého hrobu musí jít její babička i s chodítkem. Smůla je že na tohle všechno čumí další 4 svědkové na střeše, takže střelba, policejní honička. Skončí to ve vězení s něžnou předehrou do zadku od jednoho 150 kilového obra. Ale Gary i přesto vše co mu hrozí jde do toho. PS: Nesmím zapomenout na Richarda Jenkinse. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Moc vtipné to nebylo, ani tak zajímavé to nebylo... v podstatě bylo od první minuty jasné, jak to skončí, ale budiž. Zase to nebyl úplně zbytečný příběh a zajímala by mě rozvodovost po shlédnutí tohoto filmu.. protože víme, jak by to dopadlo ve skutečnosti asi, že :). Na konec ještě musím zmínit, dámy, že nám to tedy přálo. Už jsem v tom filmu upadla téměř do apatie, když v tom do toho vběhl velmi obdařený nahý černoch... tak to bylo odvážné :D no a oproti tomu chlapík se zmenšeninou penisu.. jo, tak to mě pobavilo :D No a, pánové, na konci se tam do půl těla svlékne krásná žena a ukáže prsa, tak to zkuste vydržet. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kterej skutečně překročil moje očekávání. Opravdu fajnová a extrémně zábavná (!!!!!!) komedie s vtipnym Owenem Wilsonem a ještě trojnásobně epičtějším Jasonem Sudelkisem. Když jsem koukal na seznam filmů režisérů Farrellyových, tak mi hned bylo jasný, proč jsem se u toho tolik bavil. Člověk, kterej natočí Mary, Blbý a blbější nebo Irenu v tom jednoduše nejspíš umí chodit. A tenhle film je zábavnej od začátku s balením nezletilý holky až do téměř konce (píšu "téměř", protože konec ani v nejmenším nepřekvapí). A má to prostě epický momenty, u kterejch jsem se smál nahlas (hlavně ty z golfovýho odpaliště). Perfektní jednohubka, která pobaví. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

S režírováním brášků Farrellyových to jde víc a víc z kopce. Demence a nechutnosti zůstaly, fajn, ale ty poslední filmy jsou už totálně bez nápadu i bez humoru. Za týden se dá o***** celý basketbalový družstvo (ideálně juniorek), ale tady si nikdo pořádně ani nevrzne a těch pár záběrů do rozkroku Ira a černocha mě jako chlapa zrovna moc nebere. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie pojednávající o tom, že i když máte možnost hřešit, z lásky ke své ženě to neuděláte. Prostě jen další kýč. Čekal jsem, že se alespoň zasměju, ale těch gagů bylo pomálu a dialogy taky příliš nebavily. Přesto dám 50%, protože i přes okatá negativa tu byli herci, kteří mi nebyli protivní a i když jsem se příliš nesmál, vyloženě jsem se nenudil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)
  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)

Reklama

Reklama