Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

Torision 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kterej skutečně překročil moje očekávání. Opravdu fajnová a extrémně zábavná (!!!!!!) komedie s vtipnym Owenem Wilsonem a ještě trojnásobně epičtějším Jasonem Sudelkisem. Když jsem koukal na seznam filmů režisérů Farrellyových, tak mi hned bylo jasný, proč jsem se u toho tolik bavil. Člověk, kterej natočí Mary, Blbý a blbější nebo Irenu v tom jednoduše nejspíš umí chodit. A tenhle film je zábavnej od začátku s balením nezletilý holky až do téměř konce (píšu "téměř", protože konec ani v nejmenším nepřekvapí). A má to prostě epický momenty, u kterejch jsem se smál nahlas (hlavně ty z golfovýho odpaliště). Perfektní jednohubka, která pobaví. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Úplný prototyp podpůrměrné komedie, ve které nenaleznete prakticky zajímavého a rozhodně ne nic, čím by se Hall Pass odlišil od ostatních filmů této kategorie. Bohužel zde najdete jenom nesympatický cast, nesympatické charaktery, šablonovitý děj, nevtipné situace a spoustu hloupých momentů. Jediný světlý moment je asi Alexandra Daddario, která je ale žalostně nevyužita. Tady není naprosto o čem. Zbytečný film. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bobby Farrelly a Peter Farrelly nám předložili další pokus o nevydařený vtip. Tato jinak poměrně úspěšná dvojice tvůrců si letos připravila snímek, který je založen na jednoduché myšlence, kdy manželky dají svým manželům týden volna na to, aby si s někým zasouložili (ti manželé). Také vám to přijde blbé? To ještě nic není, ony totiž počítají s tím, že se manželům nic takového nepodaří a ještě víc je to jako rodinu semkne. A teď už vám to přijde blbé? Tak si k tomu přidejte typické americké předměstí, znuděné zbohatlé a primitivní paničky, fotry hrající poker v kuchyni a chlapácky diskutující o sexu a jednu sexy servírku, která má zamotat hlavní zápletkou filmu. Jak naivní schéma. Každému ihned dojde, že nás nečeká nějaký příval srandy a fekálního humoru (typického pro oba tvůrce). Místo toho přichází očekávané moralizování a vysvětlování, že rodina je základ státu. Jeden náznak fekálního humoru tam byl a nebylo to špatné. Jedna scéna s marihuanou, ale z té se dalo vykřesat mnohem, mnohem, mnohem víc. Zbytek jaksi pohřbívá sám sebe právě tou očekávanou pointou. Farrellovci na plný plyn to nejsou a Owen Wilson zestárl do role umravněného fotřínka. A Christina Applegate? Melounek neví, jestli hraje komickou roli nebo charakterní, každopádně nehraje vůbec nic. Tvůrci ji obsadili snad jen ze soucitu nebo jim už zkrátka nezbyly peníze na dobrou a sympatickou herečku. Celý film tak nakonec zachraňuje podivínský Stephen Merchant v jakémsi bonusu v titulkách, který během několika sekund ukáže, jak film mohl být vlastně vtipný a ulítlý a doslova typicky Farrellovský. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bratři Farrellyové se rozhodli přijít s další komedií. Co od ní čekat? Nic. Týden bez závazků je nudná plochá podprůměrná podívaná, která se ani nesnaží o trochu invence či inteligentního humoru. Vše obstarává rutina, humus a nezáživnost, podpořená nevýraznými a nesympatickými herci. Navíc veškeré pozitivní prvky zabije naprostýma WTF na konci. Prostě a jednoduše špatný film který se snaží být víc než je a moc mu to nejde. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

S režírováním brášků Farrellyových to jde víc a víc z kopce. Demence a nechutnosti zůstaly, fajn, ale ty poslední filmy jsou už totálně bez nápadu i bez humoru. Za týden se dá o***** celý basketbalový družstvo (ideálně juniorek), ale tady si nikdo pořádně ani nevrzne a těch pár záběrů do rozkroku Ira a černocha mě jako chlapa zrovna moc nebere. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)

Reklama

Reklama