Reklama

Reklama

Muto

(festivalový název)
  • Argentina Muto
Krátkometrážní / Experimentální / Animovaný / Sci-Fi
Argentina, 2008, 7 min

Režie:

Blu

Obsahy(1)

Zvláštní surrealistická animace vytvořená na veřejných zdech uvnitř budov v Badenu a na venkovních zdech Buenos Aires. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Způsob animace mistra Blu a její vlastní zpracování je nehoráznej mazec, normálně mi spadla čelist, tohle je něco neuvěřitelnýho. Surreálná streetart animace, která nás provazí vnitřními i venkovními zdi, podlahami a stropy :-). Forma zde sice trošku dominuje nad obsahem (který je v podstatě volným proudem úžasné studnice tvořivosti a radosti z tvoření), ale v tomhle případě je to zcela evidentně účel a já na tom nevidím nic špatného. Pastva pro oči!!! Už se těším na další Bluovy počiny. 10/10 ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Opravdu originální záležitost, která by i bez tak zajímavého zpracování byla moc pěkná a působivá. Ale ještě pěknější a působivější je právě to neskutečně pracné zpracování, tedy pohyb v prostoru po stěnách města. Dílo působí ještě surrealističtěji. Už jen za tu práci, co si s tím musel Blu aspol. dát, musím udělit pět hvězd. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Naprosto facinující a inspirující street art project... za to obří potlesk. Zpracování se jen klaním. Ovšem to, co už je tam znázorněno mě vůbec nechytlo a nelíbilo se mi to, což pro mě značně narušuje jinak skvělou ideu. Prostě ty ruky, nohy a hlavy byly divné. 3-4* K vidění zde: http://vimeo.com/993998. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Originálně psychedelický snímeček :) Bohužel jsem na něj koukal poprvé, když mi bylo trochu nevolno.....No, trochu hodně nevolno.......No prostě mi bylo špatně asi jako těm dvěma jedinejm týpkům co zařvali v černobylu (jeden řval: Vypni to!! a druhej: Nejde to!!)...no a z té roztřesené kamery a celkem nehezky krásného snímku na mě začal žaludek hulákat co že to tam nahoře mám za párty, že by se přišel taky mrknout :o) Napoprvé tedy tak za tři, ale napodruhé, a teď už nevím ani napokolikáté, jednoznačně za pět!!!! Tudíž má rada zní: Nekoukat když vám není volno!!! ;)) ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Škoda. Nápad vynikajúci, autor vie bezpochyby pekne kresliť..but what´s the point?! Po krátkom čase mi začalo liezť na nervy, že zo všadiaľ niečo vybiehalo, potom sa to nakopilo, vytvorilo človeka a zase z neho niečo vybiehalo. Za skvelý nápad pridávam hviezdu, asociácie ,,čo by z čoho mohlo vyliezť,, to pekne poondili. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama