Reklama

Reklama

Catfish

  • Austrálie Catfish
Trailer

Obsahy(1)

Příběh, který se točí kolem Arielova bratra Neva, začínajícího newyorského fotografa. Ten se po zveřejnění svých fotografií na internetu seznámil s malou holčičkou, která chtěla nakreslit balerínu podle jednoho Nevova snímku. Brzy si začali psát častěji, což vedlo k tomu, že se Nev seznámil blíž nejenom s ní, ale s celou její rodinou přes facebook. Navázal tak kontakt s její matkou, ale také sestrou Megan. A právě kvůli vztahu s Megan se Nev rozhodne za jejich rodinou odcestovat a přitom vůbec netuší, jaká pravda na něj čeká. (NGP)

(více)

Diskuze

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

SPOILER Nejde ani tak o nějakou pointu, protože ještě v New Yorku pomalu začínají vznikat pochyby. Jde o to, že po internetu diskutujete s 15ti lidmi, z toho s jendou holkou máte románek na dálku a po 9ti měsících se z toho vyklube Angela.

HOODY

HOODY (hodnocení, recenze)

Já bych to zas tak neodsuzoval. (mini spoiler!) I když divák tuší, že něco nebude v pořádku, stejně tam bylo řečeno tolik věcí, které by mě vůbec nenapadli, a tak na mě celý film velice zapůsobil. A myslím si, že by si každý uživatel měl rozhodnout, zda-li je tou 2. polovinou zklamaný či nikoliv...

Hydr0gen

Hydr0gen (hodnocení, recenze)

Není o co stát, věřte mi. Po první části, která celkem buduje napětí a atmosféru přichází druhá, která je totální zklamání, nic originálního, zajímavého jak naznačoval trailer. A ty hlášky z něho "shattering conclusion", "emotional rollercoaster..." - jsou úplně mimo, grrr, akorát mě ještě vytočili.

bouchy

bouchy (hodnocení, recenze)

Strašně bych to chtěl vidět, ale obávám se, že u nás v republice se k tomu budeme dostávat těžko... do kin bych řekl to nepůjde, tak asi zbývá nějaký rip z USA... ale podle mě si to dost hlídají, když to pouští jen ve vybraných kinech.

s.e.p.p

s.e.p.p (hodnocení, recenze)

Nemá někdo nějaké informace o tom jestli by se to mohlo dostat k nám? Je to asi utopie, když to i v USA běželo zatím jen v limitovaném počtu kin. Tohle bych ale určítě chtěl vidět. A běda jestli tu někdo vysype nějaké spoilery, zážitek z tohohle filmu je očividně postavený hlavně na tom, že dopředu nebudete vědět do čeho jdete.

Reklama

Reklama