BAFTA Film Awards 2010 (TV pořad)
BAFTA Film Awards 2010
Publicistický
Velká Británie, 2010, 121 min
Ceny Britské akademie filmového a televizního umění - BAFTA jsou nejprestižnějším oceněním ve Velké Británii. Do kategorií, které jsou ve hře, patří nejlepší film, nejlepší režie, nejlepší ženský a mužský herecký výkon, nejlepší scénář a další. Cílem poroty, sestavené z profesionálů, kteří patří k významným odborníkům ve filmových a televizních profesích, je vybrat a ocenit nejlepší umělecká díla předchozího roku. (oficiální text distributora)
teutates
Najviac potešil plukovník Hans Landa... prajem mu to 6/10(30.3.2010)
iamek
I bez dementním kapel a kravin to jde. Jak člověk porovná BAFTA např. s Českým lvem tak mu připadá, že sleduje jiný druh pořadu. Tak je rozdíl když vám oceněný předává např. Kate Winslet, Dustin Hoffman či princ William.(3.3.2010)
zdeny99
Vyhlašování výsledků anket, soutěží a nejrůznějších ocenění se těžce hodnotí. Nedají se hodnotit vysoce ani nízce a já sám se tohoto trendu držím. Nikdy je zřejmě neohodnotím vysoce ani nízce. Téměř vždy jsou si velice podobné a tahle podobnost z nich dělá průměrný pořad, ačkoliv se snaží přijít každý rok s něčím novým. Tím samozřejmě myslím uvádění pořadu, rozhovory, učinkující a předávání cen. Ohledně ovlivnění hodnocení daného pořadu na CSFD se samozřejmě nedá v žádném případě započítávat fakt, kdo vyhrál jakou kategorii. Tahle skutečnost musí zůstat nestrannou na těchto webových stránkách.(4.10.2011)