Reklama

Reklama

Recenze (5)

lucascus 

všechny recenze uživatele

za normálních okolností bych možná dal i pět hvězdiček, ale viděl jsem to ve špatné kvalitě a bez českých titulků...a navíc bez posledních pár minut...ale i to se počítá...Lída ukázala, že je talentovaná a to i pěvecky...klobouk dolů...a navíc jí to hodně slušelo... ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Lída Baarová opět režírovaná Karlem Ritterem a opět to (i když možná méně než předchozí Zrádce) vypadá na tendenční film. Za frontou sestřeleného německého pilota se na konci 1.světové války ujme umělecká skupina, která obveseluje francouzské jednotky, a ředitelova dcera (Baarová) se do něj zamiluje. Pilot samozřejmě předstírá, že je Francouz, ale "srdce se mu rozbuší a chce vyskočit z hrudi", když se octne pod bombardováním svých soukmenovců. Pojme plán, jak pomoct k útěku německým zajatcům, jeho totožnost je prozrazena...a v 77.minutě to náhle skončí, takže těžko říct, co se stane v těch zbývajících 15 minutách. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Skvostné pařížské kostýmní drama bylo jednou z mnoha velkých hereckých i hudebních příležitostí Lídy Baarové. Tentokráte zářila po boku Mathiase Wiemana, který byl ve 30. letech partnerem takových hvězd, jakými byla Leni Riefenstahl, Brigitte Helm nebo Anny Ondra. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama