Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otrávená stereotypním životem kazatelovy dcery, se dvacetiletá mladá Angie Kingová rozhodne vyrazit do světa. Chce zkusit využít svůj okouzlující hlas a přidá se ke gospelové show. Jenže brzy zjišťuje, že tenhle život na cestách není to, co si představovala. Může se však vrátit domů a přiznat, že nic nedokázala? ...navíc k otci, který jí zavrhl?  V tomto moderním převyprávění pohádky o marnotratném synovi, zasazeném do prostředí gospelové hudby, představuje postavu syna tentokrát dcera. Mladá Angie Kingová svému otci, který je kazatelem, samozřejmě pomáhá jak může. Pracuje pro církevní komunitu, zpívá v kostele, ale jejím snem je vyrazit do světa a zažít nějaké dobrodružství. Láká jí sláva a charismatický zpěvák Devlin Mitchell, a tak se přidá k jeho putující gospelové show. Bohužel nakonec zjistí, že její sny a realita jsou dvě velmi odlišné věci. Dovolí jí její hrdost ... a její otec vrátit se zpět domů? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Juto 

všechny recenze uživatele

Kresťanská dráma s klišéovitým príbehom. Na filme nie je nič zaujímavé. Dokonca ani spev to nezachráni. 1/10 ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

No, takže tohle ztroskotalo už na hlavní hrdince ..Fňukna jedna, celý film tam bulela a snažila se vyvolat dojem chuděrky .. na mě vyvolala dojem akorát tak potřeby jí pořídně profackovat, stejně tak scénáristu a režiséra ..zkrátka o ničem a dost zbytečný ..mé svědomí mi ale nedovolí dát odpad, neptejte se proč - nevím ...asi tu jsou i horší filmy .. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Slabučké a bezduché s jedným veľkým problémom. Všetky černošky vyzerali úplne rovnako, takže som nikdy nevedel ktorá to akurat hrá. Úplný nezmysel... ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Poctivá, slušná křesťanská dívka z maloměsta se zabouchne do těžkého, svalnatého frajera - začínajícího zpěváka. Uteče z tepla rodinného domku od svého milujícího tatíčka aby záhy dostala od "muže svých snů" zcela nepřekvapivě průplesk a poučena se připlazila zpátky ke křížku. A to doslova, neboť tatíček je evangelikálním biskupem. Od úplné popravy to zachrání jen tu a tam slušné hudební číslo - s rezervou... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Kriste ježíši! Začíná film v televizi... říkám si, že může být fajn jít do něčeho jen tak, aniž bych o tom cokoli věděla. Bohužel to nebyl dobrej nápad. Hlavní hrdinka byla vážně divná, dialogy místy až děsivě hloupé. Co mě zaujalo, byla postupná psychická a následně fyzická manipulace. Ale už nikdy... nikdy více. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Určitě moc pěkný křesťanský film,který zaujme především mladé lidi,na které byl určitě zaměřený. Já myslím,že lidi,kteří vůbec neznají gospel a jejich hudbu atd,vůbec nepochopí o čem film je a ani se jim moc líbit nebude.Příběh je slabší,ale velmi dojemný. Ale proč dávám tak vysoké hodnocení především kvůli krásné hudbě. ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách neuvěřitelně slabý výtvor. Dialogy i děj mají velmi slušný potenciál vyrazit vám svou jalovostí dech jako dobře mířená herda do zad. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Dal jsem i horším více hvězd ale tohle nevím co bylo? proč to bylo? holka si nechá dát do držky a furt s ním zůstává? to nám to chtělo ukázat? jak někdo někoho má v moci? ()

agent0111 

všechny recenze uživatele

ehm. Zdalo se mi to? Nebo byl ve filmu bily jen ten producent skoro u konce? :D Cernosi neumi delat filmy, ale rozhodne delaji krasnou hudbu a umi zpivat, proto zvysuji hodnoceni. 40% ()

Reklama

Reklama