Reklama

Reklama

16 a těhotná

(pořad)
  • Česko V šestnácti těhotná (více)
Reality-TV
USA, 2009, 50 min

Obsahy(1)

Jak se v šestnácti zachovat, když otěhotníte? Podívejte se na příběhy těch, které těhotenství překvapilo v tak mladém věku a jak se k velmi těžkému životnímu rozhodnutí dívky, ale i kluci postavili. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

ApsidalTill 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je princíp tohto programu totálne scestný a dlho trvalo, než som sa odhodlal to dopozerať aspoň v jednom príbehu. Nakoniec som v tom ale našiel slušný potenciál, čo do krutej reality života pre tie decka pomotané, čo si frcli mimo. Aj takto mladá žena alebo muž, teda je schopný dospieť len aby mohol živiť svojho potomka. ()

Faidra

všechny recenze uživatele

Zahlédnuto náhodou, tudíž nehodnoceno... ale postačilo to k zase jednomu uznání, že jakkoli jsme s mámou, která mě počala namísto hodiny branné výchovy, občas válčily zřejmě proto tak, že by před námi Anglie a Francie za stoleté války zbledly závistí, mohla jsem dopadnout podstatně, podstatně hůř. ()

Reklama

Jizi 

všechny recenze uživatele

Hodinový pohled do životů šestnácti a sedmnáctiletých dětí, kteří se museli (nebo alespoň měli) během velice krátké doby stát dospělými. Někteří to zvládli lépe, jiní hůře a pár vůbec ne. Proč na to koukat? Asi ze stejných důvodů, jako na všechny ostatní reality show - kombinace nudy a voyerství ;-). Tenhle pořad není o inteligenci a vyspělosti aktérů - v šestnácti nebyl snad nikdo z nás připravený stát se rodičem, o to drsnější jsou příběhy těch, jež nepodpořila rodina a jejichž partner se po porodu ukázal jako to, co je - puberťák naprosto nepřipravený nést zodpověnost ani za sebe natož pak za tak bezmocného tvora, jakým každý z nás po narození je... Nevím, na kolik může mít 16 and Pregnant odstrašující nebo edukativní účinek, rozhodně ale přináší pohled na vzorek snad až nepředstavitelné statistiky - 60% Američanek poprvé otěhotní před 19. rokem života, how cool is that? (Netuším, jestli je to mou vlastní aktuální těhotenskou demencí, ale tenhle pořad je momentálně mou guilty pleasure #1 ;-)) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Televízny projekt "Tehotné v šestnástich", z produkcie hudobnej stanice MTV, je o mladučkých, hlúpučkých, nezodpovedných blbkách, ktorým sa podarilo otehotnieť ešte pred maturitou. Nezávidenia hodná situácia. Lenže v USA dokážu aj o tom natočiť coolovú reality show. Na Slovensku sa obdobná realita odohráva v mnohopočetnej cigánskej komunite. Pätnásť ročné cigane majú bežne aj zodve deti. Tie by si sem mali prísť páni amíci natočiť. To by bola iná show. * ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Perfektní obraz dnešní Ameriky. Tohle je potřeba brát jako varování. Lidská blbost nevymřela, naopak stále sílí a přelétává oceán. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Celkem třem rodinkám se narodily děti ve stejné datum 16. prosince 2009. (Rugero)

Reklama

Reklama