Reklama

Reklama

V dračím doupěti

(pořad)
  • Velká Británie Dragons' Den

Obsahy(1)

Britská reality show, ve které se začínající podnikatelé snaží přesvědčit bohaté investory, aby dali své peníze do jejich podniků. (TV Nova)

Recenze (5)

FunTomCZ 

všechny recenze uživatele

Bible úspěchu. Investoři-miliardáři, desítky a stovky tisíc liber na stole... Business v přímém přenosu. Ačkoli mám rád Den D, tohle je jiný kafe. Investoři mají x-násobně nadutější peněženky, a na jejich názorech i sebevědomí je to znát. Doporučuju i speciální díly o nich samotných. Bohové. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Spammuju tu s tím v posledních letech tak počtvrté, ale zase jsem do toho spadnul. A v krátkém čase nakoukal tak 200 pitchů. Za mne jedna z nej reality show. Škoda, že to nejde nijak rozumně nakoukat z ČR a musí se jet po Youtube nebo Facebook Watch. Parádní motivační a lidská věc. Stokrát prospěšnější než různí Kiosakiové a podobní obchodníci s motivačníma a podnikatelskýma hovnama. Fakt doporučuju, jestli má někdo chvilku, je to i v podstatě užitečně strávenej čas. A cítím z toho srdce jako z ranných dílů Pohlreicha. Tu partičku miliardářů jsem si fakt oblíbil. Samozřejmě nej je Peter, Touker a Duncan. Jednou se mi podařilo prolomit čtvrtou bariéru, protože na Linkedinu hledám podnikatele co mne zaujmou, jeden se mi na profil kouknul zpátky a pak i napsal, když jsem se mu omluvil že mu lezu do profilu a proč, fakt příjemný se dozvědět jak dopadnul a proč Škoda, že s toho u nás byla parodie s Okamurou a jinýma polotragédama s vynálezy z ranku Receptář a Přemek Podlaha. ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Britská verze investorské show se stala předobrazem pro všechny ostatní (kromě originální japonské), které její koncept převzaly (včetně té vydařené české). Investoři v první sérii jsou celkem sympatičtí, vyjednávání zajímavé a hlavně - ve hře je mnohem větší potenciální byznys. A já si navíc procvičím poslech angličtiny... pokud tedy o investici nepřijde zrovna požádat Skot či jiný nářečím mluvící Brit. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Den D mě nikdy moc nebavil. Dalo se na to dívat, neříkám, ale bylo to takové nemastné neslané. Nicméně tohle je jiná káva. Když je vám totiž představeno pět lidí, kteří z ničeho vybudovali miliardové společnosti, je to přeci jen o něčem úplně jiném, že… Po jediném dílu si mě "dragoni" získali a já jsem jim zcela propadl. Pokud se vám líbí česká mutace, tak se mrkněte na tohle, rozdíl je tam poznat (např. se tady nebojí někomu otevřeně říct, že to je ten nejblbější nápad, co kdy viděli a vůbec si tito pánové a jedna dáma dokážou podat každého, kdo si to opravdu zaslouží a neberou si žádné servítky). Speciálně se mi líbil ten díl, kdy tam byla Češka, která utekla před komunisty a měla nápad na takovou "deku" do vany, díky které teplá voda ve vaně vydržela kolem hodiny a půl. Sice jí nakonec peníze neposkytl žádný "dragon", ale jednoho z nich její příběh upřímně dojal, protože mu připomněla jeho vlastní matku. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama