Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představa o tom, co je správné a špatné, vyvrací etika narcistické smyslnosti. Jedná se o pohled do spodiny společnosti složené ze ztracených individuí na jejich existenciální cestě při které hledají nepostižitelné odpovědi prostoupené drogami a sexuálně nabitými cestami, jsou mimo kontrolu a na cestě nikam... (Filmbox)

Recenze (6)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem něco, kde se šuká, fetuje a chlastá. Fet a chlast tam moc není a pokud jde o sex, tak je to jak pro děti, v nejlepším se to utne. Asi mě to dost kurvil i dabing, to bylo až neuvěřitelně pitomý, ono teda ty postavy to byla přehlídka kreténů. Ovšem ty dialogy jedna ženská na hajzlu v nějakým klubu po tom co jí tam něco blábolí nějaké fetka "já tu jsem jenom proto, že mého manžela teď kouří nějaká puberťačka, tak abych jim nepřekážela." "hnusíš se mě, ale chci tě oject" . Ale tak herečky tam jsou docela na rajc tak alespoň něco v tomhle blbáriu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhý film. První půlka je alespoň nabitá kvalitní muzikou, v té druhé se ztrácí všechno. Pro manželské páry možná dobré pokoukání, když stejně jako hlavní postavy se budou nudit v manželství i posteli. Zajímavé je v první půlce i to sexuální dusno, které ale praskne naplno vzápětí. Následuje jedna sexuální scéna za druhou a vidíme dvě krásné ženy téměř pořád odhalené. Z velké části se jedná o erotický film, drama bych rozhodně neřekl a ani poněkud zvláštní konec o tom nesvědčí. A pod tím názvem bych si taky představoval trochu jiný film a rozhodně ne tak žhavou erotiku. ()

Reklama

Pollini 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na cestu do nitra tabu představ společensky nepřijímaného chování a smýšlení. Čekala jsem syrový obraz toho, na co se člověk sám bojí i pomyslet. To se u tohoto filmu nestane. Neděje se tam nic. Žádný pořádný koitus, ani jedno odhalené ňadro, jen fůra trapně hraného muckání. Konec to má silně zamaskovaný, trvalo mi potom hodinu a půl, než mi to docvaklo 😄 1* za konec. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Eroticky nabitý film. Trošku mi prekážalo nelogické rozmýšľanie manželského páru, ale je to predsa film a ten logiku nepotrebuje. Stačilo raz pozrieť. Keby ten môj polovičník, pri ňom nespal, mohla byť pri filme celkom slušná súlož. Takto nemám z neho nič. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama