Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Indonéský student egyptské madrásy Al-Azhar jménem Fahri se snaží žít čestný a spořádaný život dle náboženských pravidel a ani si v tom zápalu nevšimne, že má hned čtyři zamilované nápadnice. Bohatou německou Turkyni Ayşe, která je stejně jako Fahri velice zbožná, egyptskou muslimku Nouru, jíž před časem Fahri pomohl před zneužíváním, introvertní koptskou křesťanku Marii a indonéskou spolužačku Nurul. Nenaplněná láska všech čtyř děvčat brzy Fahriho přivede do problémů, během níž pochopí, v čem spočívá pravá cesta k Bohu. (Niktorius)

(více)

Recenze (2)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Nad (velmi nízká) očekávání. Byl jsem připravený na náboženskou propagandu a dostal jsem poněkud nekoncepční a myšlenkově neujasněné drama s typicky asijsky srdceryvným závěrem, do nějž je sice to náboženství opravdu vecpané, ale nikoli s agitačním podtónem (a hlavně - oproti původním obavám bez propagace polygamie). Příjemně překvapí vedení kamery, protože o nějaké delší jízdy a netradiční úhly není nouze; zato s vedením herců je to slabší a některé scény jsou inscenovány hodně nevěrohodně (hádka v metru). Taky mi dost vadilo, že film se má odehrávat v Egyptě a přitom v každém záběru doslova bije do očí, že se ve skutečnosti natáčel v Indii. Ono těžko diváka přesvědčíte, že hlavní postavy vážně koukají na Nil, když jim za zády trčí kus opěvnění s typickou mughalskou architekturou...Slabší tři hvězdy. ()

mmatuli 

všechny recenze uživatele

Velice pěkný romantický příběh. Fahri představen jako skoro dokonalý student, který přitahuje ženy na potkání. To mu jen zkomplikuje život a snaží se nějak rozumně a v rámci pravidel z toho vyjít. Skvělá hudba. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama