Obchod

Business

Krátkometrážní

Česko, 2006, 10 min

Miloš Kameník

Sponsored by Cheap Books pyčo.(11.2.2010)

"Co si přejete? - Co vy si přejete? Jsme podomní obchodníci!" Následuje trocha skryté i neskryté reklamy, trocha drog, trocha střelby a pak už jen zazpívané "Tvůj čas, je pouhopouhé prozatím ..." za podivným obchodem. Sice mě to pobavilo ale slovy pana Wolfa "Gruppensex kvůli tomu pořádat nebudeme."(26.7.2010)

[Festival otrlého diváka 2010] Tak a je to tady. Už i na Otrlého diváka před filmem pronikla reklama. Tentokrát s umně zakonponovanými podprahovými signály (např. na Vesmírné lidi:), perfektním tripem do jiných sfér, tarantinovsky hravou brutalitou, nekompromisním hudebním doprovodem a geniálními závěrečnými titulky. | ► Obchod(10.2.2010)

• Pilda17

Velmi realistické, ale bohužel nic víc mi Business neřekl.. 4/10 = 40%(14.7.2011)

Uvést tento krátký snímek na Festivalu Otrlého diváka 2010 byl výborný nápad. Deset minut skvělých nápadů, zábavy a podprahových záběrů. Bojovník El Santo, který následoval, měl tímto nasazenou laťku zatraceně vysoko. Už teď se těším na další počiny Miloše Kameníka, potažmo seskupení "Natvrdlí".(10.2.2010)

Profesionální amatérismus, skvělý nápad, přestřelka působící téměř jako od Peckinpaha :) Nevídaná věc.(16.10.2010)

• zdeny99

Jednoznačně v tom převládá naprostá amatéřina. Avšak aspoň zde již máme malý příslib, že všechny Kameníkovy filmy nebudou již tak laciné a dementní.(18.10.2010)

No konečně mě při sledování nějakýho z Kameníkovejch kraťasů napadlo slovo humor(2.5.2010)

• lover

www.youtube.com/watch?v=j7E9CZ7RBLc(26.1.2010)

Pobavil jsem se, některý "podprahový signály" byly opravdu zásadní :) a za peckovní titulky hvězda navíc.(17.10.2010)

Za mě ano! Docela slušná provokace. Miloš Kameník se navíc začíná rozhodovat kam jeho filmy směřují, a na filmech to začíná být vidět. Tyhle komické kraťasy o drogách a hnusné české společnosti mě vážně baví. Není to vždy úplně perfektní, ale dá se to. Hoši, jen tak dál.(27.1.2012)