Reklama

Reklama

Dantovské peklo

  • Japonsko Dante's Inferno: An Animated Epic (více)
Trailer

Dante Alighieri se vrací z křížové výpravy domů za svou milovanou Beatrice, kterou však nalezne umírající v tratolišti krve. Ve chvíli, kdy její duše opustí tělo, zjeví se samotný Lucifer a Beatrice odtáhne do pekla. Zdrcený Dante zapřisáhne bohu svou duši a vydá se do samotného pekla, aby vysvobodil jedinou nevinou duši v pekle, kterou kdy miloval. Průvodcem mu bude sám slavný básník Virgil, jeho odvaha a víra v boha. Avšak muž, jenž se nebojí zemřít, bude brzy čelit hrůznějším nepřátelům než pekelným hordám – bude se muset postavit svým temným hříchům… (t_gon)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Fildas

Fildas (hodnocení, recenze)

Hele nechci dělat chytrého ale nechtěl režisér změnou animací vyjádřit : změna duševního rozpoložení ovlivněná podobenstvím kruhu = změna fyziologické podoby ? Nevím jestli jsem se vyjádřil dobře ale snad pochopíte co myslím. Jen mě to tak napadlo, protože se v podstatě měnily akorát Dante a Virgilius.

Uživatel Fildas smazal svůj příspěvek.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

JohnnyBane

JohnnyBane (hodnocení, recenze)

acko

Hmm pokud myslíš přímo tomuhle zpracování tak jsem ho dal no.

Je to ostuda jak herní tak knižní předlohy.

Wabaki

Wabaki (hodnocení, recenze)

Snowball: jo mění se celej styl kreslení, možná kdyby si chtěl, tak by jsi i někde na internetu našel jaký styly tam postupně jsou ...

Cihlinka

Cihlinka (hodnocení, recenze)

Snowball: Není to náhodou jenom proto, že se mění celá animace? Prostě jenom tak bez hlubšího smyslu?

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

Tak nějak mě to vůbec nezaujalo, děj znám, ale nějak mě to prostě nechytlo, a nebylo to tím že je to animáč. Prostě nuda...

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

nebylo to spatne, ale preci jen animovane zpracovani mi k takovemu tematu moc nesedlo... NAvic ten Dante byl peknej zmrdecek nevernej a vrah... Kajicnost je sice krasna vec, ale kdo se nekaje kdyz prochazi velkym utrpenim?

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

danteho peklo by tam asi videl radšej... a aj by to bolo správnejšie

Snowball

Snowball (hodnocení, recenze)

ale som aspom cakal ze vysvetlia preco sa danteho postava menila ( od zaciatku ku koncu prudky narast svalovej hmoty a od dlhych vlasov k plesatej hlave) a takisto aj vergilius

Vital

Vital (hodnocení, recenze)

Simiko: Jestli se ptáš,proč Bůh neodpustil i všem ostatním v pekle,tak to i proto,že Dante když tam byl,tak nebyl mrtví přece,a proč se dostal do nebe? Prosil o odpuštění hříchů,chtěl obětovat svůj život za život své lásky a nakonec i za nebe se obětoval,protože si dost dobře v pekle uvědomoval,co všechno zlého napáchal,a navíc je to koneckonců jen animovaná pohádka:-)

Simiko

Simiko (hodnocení, recenze)

Abych pravdu řekla, nějak moc se mi to nelíbilo. Hru neznám, viděla jsem jen film a opravdu... možná nějakýmu křesťanovi by se líbil, ale mě to přišlo takový moc... prostě jsem tak nějak věděla co se tam stane. A vůbec nechápu, jak se mohl ten Dante dostat do nebe, když udělala tolik hříchů. Možná mu Bůh odpustil, tak teda proč neodpustil i těm ostatním? Zkrátka a prostě: film se mi nelíbil, jen možná ty postavy a démoni byly docela fajnově udělaní, ale jinak, nic moc.

Pilouš

Pilouš (hodnocení, recenze)

Proč tak podivný český překlad, když se stejně jedná film pro dospělé a navíc, určitě minimálně obeznámené s danou problematikou? Daleko víc by se na obalu vyjímalo: Danteho Inferno

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Nodoe. Danteho Božská komedie jako frenetická rubačka. Tak tohle chci vidět!

Nokato

Nokato (hodnocení, recenze)

No, hru nekoupím, ani když ji dají o 75% levněji v nějakém výprodeji, ale animák mě mile překvapil.

MeatFly_cz

MeatFly_cz (hodnocení, recenze)

Uplně mě překvapil tento animák vím že hra bude dobrá, ale tohle mě uplně dostalo. Jedním dechem jsem se na to díval a když byl konec, říkám si nee já chci ještě. Naprosto doporučuju. Jen by mě zajímalo jestli u nás vyjde blue-ray s českými titulky, neváhal bych a ihned bych koupil!

Reklama

Reklama