Reklama

Reklama

Heaven and Hell: Live from Radio City Music Hall

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

DVD comeback současných či bývalých členů britské skupiny Black Sabbath, kteří se však právě v roce 2007 přejmenovali na Heaven And Hell, aby neparazitovali a zároveň oddělili období, kdy předtím ve skupině místo vokalisty Ronnieho Jamese Dia působil Ozzy Osbourne.
DVD obsahuje celkem 17 skladeb o délce téměř dvě hodiny a kromě kytarového či bubnového sóla nabízí i písně jako jsou The Mob Rules, Children of the Sea, Lady Evil, Heaven and Hell či Neon Knights. Zajímavostí je, že tento koncert byl zcela vyprodán během jedné hodiny. (Danulinda)

(více)

Recenze (3)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nic proti Tonymu a jeho kapele, ale Black Sabbath prostě nikdy nebyli tak úplně moje parketa. Takže ano, důvodem proč jsem si pořídil tento koncertní záznam, je malý velký muž – Ronnie James Dio. A ten je tady v parádní formě, jako obvykle. Zajímavostí z bonusů je, že s tím nápadem vlastně přišel Geezer Butler. Že ty písničky z éry s Diem už 15 let nehráli a je to škoda. Tonymu se nápad líbil, na firmě byli také pro a Ronnie měl zrovna volno. Za chvíli už společně psali tři nové písně pro kompilaci The Dio Years, a ještě než vyšla, vyrazili na turné, ze kterého je i tento koncertní záznam. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

To co předvádí Ronnie James Dio ve svých 65 je naprosto famózní. Takovej hlas a energii by mu mohl závidět kdejaký třicátník. Jsem moc rád, že se tahle Sabbatovská formace dala zase dohromady. ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je Ozzy Osbourne velmi solidní vokalista, vždy jsem dával v Black Sabbath přednost hlasově šťavnatějšímu a rockověji znějícímu Ronnie Jamesi Diovi, který i zde ukazuje svou obrovskou sílu a vitalitu. ()

Reklama

Reklama