Zprávy TV Prima (TV pořad)

• Česko

(Česko)

Publicistický

Česko, 1997, 25 min

• MM_Ramone

Asi ani nepoznám českú alebo slovenskú súkromnú, televíznu stanicu, mimo vysoko profesionálnej TA3, ktorá by poskytovala svojim divákom objektívne, vyvážené spravodajstvo. Hlavné spravodajsko-publicistické relácie komerčných televízií sú zväčša len zhlukom hodne povrchných informácií zo svetovej a domácej politiky, mediálne nafúknutých káuz a afér, čo je pokaždé dolpnené hojnou mierou násilia, ľudského zúfalstva, prírodnými katastrofami, dopravnými nehodami a roztomilými sprostosťami na záver. Presne také sú aj "Zprávy TV Prima". *(15.4.2010)

• WANDRWALL

Krátké, nepropracované, slabé!(27.7.2010)

• triatlet

Jednostranný bulvááááár. Místo upoutání pozornosti si patetický přednes redaktorů z terénu vyslouží vý-/ú-směv. A později útočníci spoutali i manžela poškozené, který přišel později. Nahodile sledováno párkrát v lednu a únoru 2012.(6.2.2012)

• duklak2

Zprávy na Primě jsem viděl jen párkrát a musím uznat, že jsou velmi slabé. Je tam trochu bulváru, ale celkově by Prima měla jít na zaškolení do Novy. Prostě a jasně za dvě.(29.1.2010)

Koukám, že už tu můžeme hodnotit a komentovat lecjakou koko...nu :-D. Ale co, zprávy na Primě docela ujdou. 5/10(26.3.2010)

• Phobia

Stejná, tedy mizerná, kvalitativní úroveň jako "Televizní noviny", akorát kratší - jsem na rozpacích, jestli je to klad nebo zápor :-? A hlavně co nejvíc katastrof! 30% EDIT: Po dvou letech se zhnuseným šklebem ubírám hvězdici - zavedený profil 15 minut běžných nejdůležitějších zpráv + 10 minut Krimi + 10 minut Krimi plus + 15 minut píčovin o celebřitích udělal ze "zpravodajství" TV Prima pořad zbytečnější než minizprávy TV H@vna a to už je prakticky na odpad. 15%(27.4.2010)

• SeBig

občas něco zajímavého ale jinak to moc nesleduji(16.3.2011)

• Sifaka

O chlup lepší než na NOVA TV, ale na ČT to zdaleka nemá...(6.3.2010)

• Darth Sidious

Za špetku objektivity. Jinak stejná sračka jako zprávy na TV NOVA(1.1.2012)

• ivishka

Přesto,že naše domovina ČR je na tom velice bídně tak tyhle noviny jsou jediné trochu normální.(21.7.2011)

Zprávy na Primě mám docela rád, něco mezi jedničkou a Novou.(6.3.2010)

• pavlikv

O něco lepší jak na nově...(7.9.2010)

Čučím na ně každý večer... :-)(6.3.2010)

• ABCD Marta

Rozhodně to nebývalo špatné a dalo se na to dívat, ovšem pouze do doby, než se to, pro mě z nevysvětlitelných příčin, začalo podobat pořadu Televizní noviny na TV Nova, takže...o stupeň lepší jak novácké zprávy, a to je moc.(15.10.2010)

• BluT

V minulých letech bych Zprávy TV Prima přirovnal k takovejm horším Televizním novinám, ale co s tim prováděj poslední dobou je hrozný. Neobjektivní pořad populisticky cílený na průměrného diváka, kterému podsouvá pouze násilí, vraždy a znásilnění a sem tam i nějakou normální reportáž, kterou ale podbarvěj tak, aby útočila na city. Neutrální pohled na věc a onu objektivitu aby člověk hledal mikroskopem. 5%(2.11.2011)

• sskrblik

Taková katastrofa jako na Nově to není, ale je to slabota.(20.7.2010)

• zdeny99

Nejsou objektivní, poutavé a také obsahují naprosto zbytečné a hloupé reportáže. Naprosto zbytečné zprávy.(21.11.2010)

Nestydím se říct, že kvalitou dohání ČT. Sice jdou taky hodně po senzacích, ale dá se na to dívat.(17.4.2011)

• HonzíQ

Tady je odpad málo.(30.8.2010)

• MAJkLSON

Prima ma podobne bulvarni zpravy jako Nova.(7.1.2011)

<< předchozí 1 2