Riese (TV seriál)
Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
Kanada, 2009
Seriál Riese pojednává o stejnojmenné mladé dívce, která bloudí krajinou se svým vlkem Fenrirem, aby unikla děsivé náboženské skupině, která si říká Sekta.Minulost Riese je zahalena velkým tajemstvím. Tato dívka je nucena utíkat od noci, kdy byla její rodina vyvražděna. Na svých cestách se snaží vzpomenout na události z tragické noci a odhalit záměry Sekty, která by mohla být zapletena také do smrti její rodiny.
I přes veškeré útrapy, které ji v životě i na cestách stíhají, se nevzdává a bojuje dál. (vuginek)
Dharter
Epizoda první, nic moc.(14.9.2011)
Mystery13
Z doposud třech viděných epizod - Hunt, Fragments a Bind - mám poněkud rozporuplné pocity. Ale myslím si, že tento projekt má potenciál a určitě shlédnu i zbylých sedm epizod....Udivuje mně, že tento webseriál ještě nikdo neviděl. Čtvrtá epizoda s názvem Spares mne moc nepřesvědčila, že bych měl zvýšit hodnocení...Zatím nejoblíbenější postava: Magister...___...Po páté (Dawn) a šesté (Beast) epizodě se začíná děj odvíjet poněkud rychlejším spádem a dosti jinam. Je to dobře, konečně se něco děje....___...Sedmá epizoda nepřinesla nic extra nového, jen pár nových postav. Jinak nebyla ani příliš záživná...Na to, že zbývají dvě epizody do konce, tak nám osmá epizoda nepřinesla nic závratného...Seriál se zhoršuje, uvidím, co přinese devátá a desátá část...Závěrečné dvě části byly nejlepší ze všech deseti natočených epizod. Bohužel, web seriál skončil otevřeným koncem, což jsem nečekal...Závěrem: Zajímavý nápad, ovšem chtělo by ho to trochu více rozvinout. Možná, že by si Riese zasluhoval alespoň pilotní díl s jednou seriálovou řadou.(3.11.2010)
Grizzly
Nevyužitý potenciál no. Ten svět i zápletka jsou vymyšleny dobře, vypadá to pěkně a navíc tam hrajou pěkný ženský. Bohužel ale v deseti webepizodách se toho moc říct nedá (zvlášť při takhle epické zápletce), takže spíš slabota.(26.12.2011)
numan
Měla to být zřejmě smrtelně vážná temná fantasy o zavržené princezně, kterou doprovází strašlivý krvelačný vlk. V reálu ovšem celkem vkusně nalíčené děvče s lyžařskými brýlemi na čele pobíhá v nějaké příměstské průmyslové zóně a přitom venčí svoje Haf. Ovšem musím uznat, že tenhle nevlastní brácha komisaře Rexe je velkej sympaťák. Jen mě mrzí, že mu v kresleném logu seriálu neznámý umělec provedl něco strašlivého s jednou přední tlapou.(23.4.2011)
Pafnuc
Podivné hadry a ozubená kolečka.(7.11.2010)
Koskakoska
Christine Chatelain je kost !!! jinak nic moc 2-(4.1.2012)