Reklama

Reklama

VOD (1)

Dospívající surfařka bojuje sama se sebou. Po děsivém útoku žraloka, jenž jí připravil o levou ruku se odhodlává vrátit se zpět do oceánu. Toto inspirativní drama bylo natočeno podle skutečného příběhu. Toto je skutečný příběh dospívající surfařky Bethany Hamilton, jež při děsivém útoku žraloka přišla o ruku. Jenže Bethany se své surfařské vášně nevzdala. Překonala všechny překážky, znovu našla odvahu brázdit vlny oceánu a stala se opět šampionkou. Dokázala to díky svému pevnému odhodlání a neochvějné víře. Přestože ztratila ruku a málem přišla o život, proměnila svou ztrátu v inspirativní dárek ostatním. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (461)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Sympatické obsadenie na čele s talentovanou a krásnou AnnouSophia Robb, oddychový i dramatický príbeh plný nešťastia, smútku, ale rovnako aj rodinnej podpory a nádeje. Zápletka filmu nie je naozaj ničím výnimočná, no jej spracovanie sa pohybuje v slušných výškach nadpriemeru. A teraz úprimne, ľudia, hádam by ste na leto nechceli niečo frustrujúceho a pekelne zložitého? Myslím, že súčasné spracovanie bolo najlepšou možnou varientou aká sa dala očakávať. Spokojnosť! P.S. pozerajte v HD kvalite! Tie vlny stoja vážne za to!! __ VIAC TU ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Filmy so športovou tematikou nie sú mojou parketou. Ich jediný zmysel vidím v pozitívnom príklade pre ľudí s vôľovým deficitom. A keď sú nakrútené podľa skutočnej udalosti, ich účinok sa znásobuje. Podmienkou je, aby takýto silný príbeh dostal k dispozícii dobrý režisér. To sa v tomto prípade nestalo. Výsledkom je potom nesúrodá zmäť objektívne silného príbehu, premiešaná s gýčovitými zábermi, citovým vydieraním, náboženským blúznením, v ktorej jedni nachádzajú krásne zábery z exotického športu, iní ostanú pri dojemnom príbehu a ja pri troch hviezdičkách. ()

Reklama

Hismael 

všechny recenze uživatele

Snad jen Malina Berchová se možná skutečné události v chování lehce vyhnula, aby mohla v těch pár krátkých scénách hrát bezcitnější filmovou soupeřku Hamiltonové, ale kdo ví. Film nejvíce ocení hlavně diváci, kteří si bez určitého sportu nedokážou představit svůj život. Záběry ve vodě jsou opravdu skvělé, ale mnohem větší zážitek zanechá samotné vypořádání Bethany se vzniklou situací. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Točit filmy se sportovní tématikou je vždycky ošemetné- málokdy se totiž vyhnete nánosům patosu, nejapným metaforám (ehm šestý smysl surfařů) a hlubokým moudrům. Přesto je pro mě tenhle svět vždycky lákavý a už nesejde na tom, jestli se dotýká fotbalu (Goal! 1), hokeje (Hokejový zázrak), skateboardingu (Legendy z Dogtownu) anebo v tomto případě surfingu. Příběh Bethany Hamilton zná určitě spousta lidí, byly toho plné noviny i v naší zemičce, ta holka zasluhuje samozřejmě velký respekt a uznání. Respekt a uznání však zasluhuje i její představitelka AnnaSophia Robb, která nám od výtečného "Bridge to Terabithia" roste nejen do krásy (už to není žádná malá Leslie, ale sexy kočka), ale i do první herecké ligy. I díky její účasti v tomto filmu jej hodnotím čtyřmi hvězdičkami (přestože by bylo určitě co vylepšovat). ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film, ktorý svojim spracovaním aj hereckými výkonmi je dobrým priemerom, no posolstvo to dáva hore a že sa tu objavia aj kresťanské vsuvky, no a čo? To už chceme aj toto zakazovať, už vo filmoch nemôže byť ani veriaca postava a keď sa tak stane potom hodnotením film ponoríme? Bethany Hamilton je nasledovaniahodný príklad pre mnohých ľudí s ťažkým osudom a skutočné zábery pri záverečných titulkoch boli osvedčením myšlienky, že vždy sa oplatí žiť. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (16)

  • AnnaSophia Robb nosila při natáčení na levé paži zelený rukáv, který byl posléze digitálně odstraněn. (hellstruck)
  • Bethany Hamilton se účastnila střihu filmu. Podle ní byl útok žraloka ve filmu moc intenzivní a vyzvala filmaře k tomu, aby jej zmírnili. Prozradila, že během samotného incidentu byli všichni klidní. (Michi88)
  • Společnost FilmDistrict Pictures původně chtěla film promítat maximálně ve 300 kinech, ale s výsledkem byli nakonec tak spokojení, že se film dočkal více než 2000 kin. (hellstruck)

Související novinky

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2011

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Reklama

Reklama