Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o vdavekchtivé dívce… Starý mládenec Leonard (P. Zedníček) netouží po trvalých vztazích s dívkami. Vesele si užívá večírků s kamarády. Po jednom takovém bujarém setkání se přátelé rozhodnou opatřit mu manželku. Odpoví za něj na inzerát mladé ženy, hledající učitele italštiny. Líza (N. Konvalinková) přijede do jeho bytu rovnou s kufry. Po vysvětlení Líza u Leonarda zůstává, nemá totiž kam jít. Jak se jí jenom zbaví? (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

PatoP 

všechny recenze uživatele

Vlastne iba taká vzťahová blbôstka ale s výbornými hereckými výkonmi Zedníčka a Konvalinkovej. Dosť dobre som sa na tejto nenáročnej komédii zabavil. ()

Reklama

Peabody 

všechny recenze uživatele

Pavel Soukup napsal velice řídký scénář a mladá Moskalyková se na tom zdá se mi učila režírovat. Herci jsou jinak docela dobří (tedy až na pana Vacka, který herec není), ale nějak nic nejde dohromady, humor je křečovitý, takový řekl bych rádoby italský Boccacciovský, ale to nám nikdy moc nešlo. Slabounké ()

curil 

všechny recenze uživatele

"Já umím jenom piccolo" - praví začátečnice znalostí italského jazyka. Slabé na průměrnou legraci stejně jako celou hodinu trvající komedie. I herecké obsazení slibovalo větší zábavu vč. mimopražského Petra Vaňka, Naďa Konvalinková jako vždy k sežrání, i když se na ní už začíná projevovat nastávající přeměna na boubelku. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem si z toho "díla" něco odnesl, tak toto.... Pavel Soukup by neměl psát scénáře a Petr Vaněk (*1948) by neměl hrát! Takový herecký kopyto sem dlouho nikde nezahlíd. Ten chlap musel mít asi za totáče slušnou tlačenku, že ho někdo někam vůbec obsadil. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama