Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ŽELVY NAVĚKY na nás útočí ku příležitosti oslavy pětadvacátého výročí jejich vzniku. Zápletka se točí okolo cestování paralelními vesmíry, kde Leonardo, Michelangelo, Donatello a Raphael z animované série roku 2003 spojí síly se svými dvojníky z oblíbené verze seriálu roku 1987, aby porazili Trhače a překazily jeho plán, který by mohl vést až ke zničení celého vesmíru... (3DD!3)

(více)

Recenze (33)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Tak pořád to jsou Želvy ninja a méně bych nedal i kdyby si to zasloužilo,ale asi ani nezaslouží. Želvy z původního seriálu z 88. roku se skrz dimenzi dostanou k těm z roku 2003, příběh je jednoduchý, animace taky, vadilo mi že ty naše původní želvy byli spíš za hlupáky a zbabělce než bojovníky, trhač poněkud kýčovitej a ten původní taky za blbce :-/ Radši doporučuju film z roku 2007, je o dost lepší. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Už nejaký čas som sa na tento animák chystal a zhliadnutie nového hraného filmu moju chuť podporilo. A bol to teda masaker, od začiatku do konca čistý chaos a bordel kde sa v zbesilom tempe márovali zástupy postavičiek. Roboti, mutanti, dvaja trhači ( tretí sa len mihol ), Krang, Bebop, Rocksteady, April, Casey, Hun... a 12 kusov korytnačiek. Verzia z roku 2003 stretáva 80-tkovú verziu samých seba z inej dimenzie a vo finále aj základnú čiernobielu comicsovú formu. Novším, drsnejším a hranatejším korytnačkám pripadajú tie osemdesiatkové, o hlavu nižšie, značne stupídne a neváhajú to dať najavo, z čoho vyplývajú najlepšie fóry. Aby nie, tí magori sa neustále chechtajú, žerú pizzu, hádžu nezmyselné hlody a svojich protivníkov najradšej zasypávajú odpadkami. Tento film síce vzdáva poctu turtlemánii, ale napriek tomu je usieranie si z vlastnej mytológie jeho nosným pilierom. Dostalo ma keď sa osemdesiatkový Rafael obracal smerom k divákom a chudák rozbesnený zmutovaný Hun to drvivo nechápal. "S kým to sakra hovoríš, nikto tam predsa nie je!" Vrcholom tohto je návšteva osemdesiatkovej dimenzie kde je to samý pankáč a April v "montérkach" ohrozuje zmutovaný banán. Osemdesiatkový trhač je klasický blbec a jeho novšia Utrom verzia zas mimozemský psychopat, akýsi fialový slimák v roboobleku čo chce vymazať celý svet. Vlastne všetky svety a preto potrebuje nájsť ten prvotný. Kto korytnačky nepozná bude asi čučať ako puk, pretože Turtles Forever sa z ničím nepára a nevysvetľuje a ak neviete vo co go, tak oni vám to nepovedia. Ani to nemá žiadny rozbeh, postavičky proste naskáču na scénu a v prekotnom tempe tam poletujú a šaškujú až kým všetci svorne nezmagoria. Kvalitný korytnačí bengál pre fanúšikov. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Cowabunga! Tak tohle jsem nečekal...narazil jsem na tenhle filmek náhodou a když jsem se dozvěděl, že se tam znovu objevují moji oblíbení želví hrdinové ve verzi z roku 1987, řekl jsem si. Tohle, do krunýře, musim vidět! Žádný z novějších seriálů jsem neviděl a jejich animace mi nesedí, ale tady jsem si usmyslel, že to překousnu. A byl to nářez. Dokonce jsme se dočkali i úplně původních želv od Mirage. Navíc cestování dimenzemi, napínavé okamžiky, humor, který místy paroduje i vlastní styl, ale přesto je naprosto klasicky želvácký, April, Trhač, co víc si přát? Turtle power! A samotný závěr potěší nejednoho milovníka želv, stejně jako mě, který na zelených přátelích vyrůstal už od mala. Turtles Forever!!! P.S. A bacha v rozšířené (nesestříhané verzi) je pár záběrů navíc a hlavně finální bitva je důslednější a epičtější díky Trhačovu rozhodnutí.... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Osm želv versus dva Trhačové! Drsný moderní nindžy navštíví stará teenage čtveřice pizzožravců (80's verze, kterou pravděpodobně všichni dobře znáte) z jiné dimenze. A znovuzrozený zlý nový 'Utrom Shredder' bude chtít vymazat všechni želví verze ze všech dimenzí. / Tak zápletka je docela slušně zmotaná, ale současně celkem zajímavá. Osobně jsem rád, že tomu tak je, protože si tady užiju starých známých, no a navíc se seznámím i se světem nových. A upřímně mi ty nový tolik nesednou.. Na závěr se ještě přidá jakási temná černobílá 'classic' verze, to už jsem byl úplně vedle:) Ale jo, celkově slušná porce zábavy a nostalgie, ať žijou Želvy Ninja! ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Návrat do mých dětských let, ale tento příběh moc pro děti není (pokud si nelibují ve sci-fi zápletkách). Nejdřív, když jsem viděl ty "nové" želvy, tak jsem si říkal: "Co to je?", ale za chvíli tam byli staří známí i se svým humorem. Zápletka velmi dobrá, kvalitní humor, mnoho dimenzí, prostě kvalitní film. ()

Zajímavosti (3)

  • Film byl vytvořen k výročí 25 let existence želv ninja. (Brutkoll)
  • Když se původní komix vyvinul z černobílé do barvy, měli všichni čtyři želví hrdinové červenou pásku přes oči. (Brutkoll)

Reklama

Reklama