Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

Hunt 

všechny recenze uživatele

Postaveno na zcela debilním námětu - plastický chirurg předstírá své nové lásce (23 leté studentce), že je ženatý, že má děti a rozvádí se...a to vše proto, aby s ní mí mohl chodit a požádat ji o ruku. To přesto, že se s ním po prvním randeti rozejde, když najde snubní prsten v jeho kapse a nesnáší ženaté muže - "nikdy nebude hrát roli té druhé"- ve skutečnosti je však on svobodný a bez závazků. I přesto ji nesmyslně lže, vymýšlí si všechny možné (či spíše nemožné) lži o svém životě a blíží se narychlo domluvená svatba. Nechápu, co má společného s filmem zavádějící název Zkus mě rozesmát, chápal bych např. "Hloupé lži", "Lhaním ke štěstí" apod. Jediné pozitivum - sympatická Jennifer Aniston a překvapivé obsazení Nicole Kidman v roli protivné spolužačky. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Zkus mě rozesmát - zatraceně dobrá Sandlerovka, ne-li nejlepší. Frňákové entrée a plastic people sráží body - nejspíš nutné zlo, které je nutné vymýtit hned v krkolomné první půlhodině, po které se ze Zkus mě rozesmát vyloupne překvapivě příjemná (romantická) komedie. Jennifer Aniston po sérii nekoukatelných romantických prefabrikátů konečně svá a Nicole Kidman takhle roztomile nepřehrávala od Moulin Rouge. Asi si můj vkus vzal tentokrát dovolenou. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler sa ma pokúsil rozosmiať a podarilo sa mu to. Tento žáner mu sedí a ja som sa po dlhšom čase dal nahovoriť na romantickú komédiu, ktorá sa dá pozerať opakovane a baviť sa znova. Osobne mi dosť pripomína podarenú komédiu s B. Stillerom Tesne vedľa, ktorá ma tiež dobre pobavila. J. Aniston som kedysi vôbec nemusel, ale tu dokazuje , že som sa mýlil a vo filme je fakt skvelá. Vedľa umelo vyzerajúcej N. Kidman vyzerá absolútne prirodzene a sympaticky. Kidman si postavu bývalej namyslenej spolužiačky užíva a ich spoločný tanec s Jennifer pobaví. Hlavne kokosové orechy... Najväčší záchvat smiechu som dostal pri scéne s ovcou, ale dobre pobavia aj ksichty po zbabraných plastických operáciách. Strčiť si slamku do úst môže byť pre niekoho vážny problém. Humor je celkovo príjemný, nevtieravý a film baví aj keď je od začiatku jasné ako skončí. 80%. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychovka, která ale do pravidel žánru nepřináší téměř žádné ozvláštnění, !SPOILER! snad jen tradiční schéma dramatického oblouku je lehce inovováno, kdy na proces lhaní/dělání ze sebe někoho jiného není hlavní hrdina sám a ta, které se lže, není skutečná vyvolená hlavního hrdiny, který k tomu musí, stejně jako ženská postava/souputnice ve lhaní, postupně dospět. :-) P.S. Aniston, ač o téměř dvacet let starší, strčí Decker - a to její hraní není úplně z nejhorších - hravě do kapsy, takhle sexy nebyla snad od dob Přátel. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

V malé metafoře jde o tu nejluxusnější dovolenou, na které slunce nikdy naplno nezasvítí. Kdyby ale scénář nenacpal do popředí tu nejneuvěřitelnější zápletku, hodnocení by šplhalo snad i po metách nejvyšších. Sandler totiž překvapuje nápaditou umírněností a když si k tomu pozve rozšafnou Jennifer a parádně nesnesitelnou Nicole, musím ho zkrátka obdivovat. Ale celá vybájená pohádka o rodině je něco tak hloupě přehnaného, že se doteď nestačím divit. A přitom třeba malá nahláškovaná slečna s britským přízvukem je postava k nezaplacení. Rozporuplných 70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • V severoamerických kinech film utržil 103 miliony amerických dolarů, v celosvětových 214,9 mil. (NIRO)
  • Natáčení probíhalo na Havaji a v Kalifornii (Los Angeles). (Terva)

Reklama

Reklama