Ceremony

Komedie

USA, 2010, 89 min

Max Winkler

• Pavlík

13. 01. 2012 (14.); paní Thurman zklamává(13.1.2012)

• Harts

Hvězdička je jen za konec, ten měl hloubku, jinak strašné postavy, strašně šílené herecké výkony a silně povrchní.(18.8.2011)

Na tenhle snímek jsem koukal hlavně kvůli jménu Umy Thurman ve výčtu herců, protože jsem si řikal, že to zase taková blbost být nemůže a taky nebyla. Neni to jenom komedie, ale taky koukatelné drama o vztazích mezi bývalými partnery. Navečer jsem sháněl něco nenáročného a oddechového a to je přesně Ceremony. SPOILER: Navíc je sympatické, jak je na konci pěkně zbořeno jedno velké žánrové klišé, to jsem opravdu nečekal a velmi mile mě to překvapilo. Holt i takhle to občas (většinou) v životě chodí:) KONEC SPOILERU Je to prostě takový skromný snímek, který si na nic nehraje a člověk se u něj odreaguje. Především za velmi sympatický konec dávám tři hvězdy.(25.7.2011)

Nejvíc celé ceremonii škodí nálepka komedie, protože daleko blíž má k oněm příběhům "o smutných lidech, co dělaj smutný věci ". A nutno dodat, že na tomhle poli si (navzdory hodnocení) nevede zas tak špatně. Celkový dojem strhává dolů paradoxně Uma Thurman a její Zoe, do jejichž pohnutek není divákovi dovoleno nahlédnout. Dala bych tři, ale 42% je snad až příliš krutý verdikt.(24.9.2011)

• johhny007

ROZPOČET:- ----- VÝDĚLKY: $24,434 zatím film nehodnotím viděl sem jen asi 30 min , ale zdálo se mi to jako totální zbytěčnost a taky nechápu jak Max Winkler mohl dostat do tohoto filmu Umu Thurman ? Být Umou tak se s takovým režísérem nezahazuju jinak film taky nestojí za nic řekl bych jeden z nejhorších počinů Umy Thurman . Po prvních 30 minutách 25 %(4.12.2011)

• Jordan.17

hahaha, komedie? not... suché, ničím výjimečné, v podstatě ztráta času, jen jsem byl zvědav na Umu(10.9.2011)

• romanz123

Hlavním problémem tohoto filmu je podle mě scénář, kdy se jednotlivé postavy předhánějí v tom, kdo bude jednat neuvěřitelněji a nepochopitelněji. Navíc je to na komedii žalostně málo vtipné, takže doporučit to lze snad jen nekritickým obdivovatelům Umy Thurman, která zde ale stejně působí poněkud unaveným a sešlým dojmem. Stručně řečeno to není úplný odpad, ale dost slabota.(3.9.2011)