Armagedon zvířecí říše (TV seriál)
Animal Armageddon
Kto prežije Armageddon
Animovaný / Dokumentární
USA, 2009, 8x50 min
Plakáty
Tento osmidílný seriál na 4 DVD vám nabízí nevídaný pohled na Zemi v dávných dobách. Každý díl odkrývá fascinující příběh obohacený poutavými filmovými obrazy a přináší strhující rekonstrukci událostí od počátku vzniku Země v úžasné CGI kvalitě. Zachycuje hromadné vyhynutí dinosaurů i dalších živočišných druhů, jež kdysi dávno obývaly naši planetu. Tyto dokumenty odpočítávají čas, který zbývá do katastrofy a kladou ústřední a nejzásadnější otázku: Kdo přežije a kdo zahyne? (oficiální text distributora)
Ampi
Není to špatné, ale jsou tam podle mne chyby a ne vždy jsou některé otázky dotažené do konce. Pozitivní je to, že se dokument neomezuje pouze na druhohorní vymíraní.(5.4.2010)
Flego
Počitačovou animáciou perfektne spracovaný dokument o prehistorickej planéte Zem, ktorá bola atakovaná kozmickými alebo pozemskými katastrófami.(28.2.2010)
DinoRaptor
Zajímavý a velice pěkně zpracovaný seriál o největších vymíráních v dějinách země.(12.2.2010)
HaceR
V celku slušný dokument o tom, ako sa odvíjali dejiny pred a po dopadu obrovskeho asteroidu ktorý vyhubil dinosaurov. Neustále ša však dookola omielaju niektoré vety a zábery až to prestane byť zaujímave.(19.4.2010)
Ltblue
Expozantní dokumentárni seriál.Spektrum vie,na čo sa má naladiť.(9.7.2011)
Fanklub seriálu
| Na levném DVD od: | 10.03.2010 Filmexport |