Reklama

Reklama

Velký třesk

  • Česko Hledání zmizelých (více)
Trailer

Intenzivní pátrání po pohřešovaném končí... na počátku. Jedné pozdní noci v Los Angeles, zavítá návštěva ke dveřím soukromého očka Neda Cruze (Antonio Banderas). Ruský boxer nedávno propuštěný z vězení přichází s lukrativní nabídkou práce. Úkol zní najít jeho ztracenou sestru Lexie a její skrýš diamantů v hodnotě 30 milionů dolarů. Cruz však brzy zjistí, že zdánlivě běžný případ pohřešované osoby může zavinit konec světa, jaký známe dnes. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč se ty největší sračky vždycky lepí na tvoje boty?" Protože Ned je soukromé očko a ty to mají tak nějak v popisu práce. Mně byl tedy hodně sympatický boxer Anton, zmatená Lexie a zejména suché "mazanofilipové" hlášky hlavního hrdiny, ale o to tady asi tak úplně nejde. Tady jde o paprsky, protony, kvarky, rychlost světla, occamovu břitvu či planckovu konstantu a já hrdě přiznávám, že jsem učebnici fyziky naposledy otevřel hluboko v minulém tisíciletí, takže mi to úplně nedávalo smysl. Ale rozhodně mě to zaujalo a to až do chvíle, kdy se ukázalo, kdo za koho a proti komu kope, protože pak už to byla jen rutina k odzívnutí. ()

DonHUS 

všechny recenze uživatele

Béčková detektivka, která si hraje na víc, než čím ve skutečnosti je. Celý pokus o mysteriózno v druhé půli filmu působí jako pěst na oko a je redukován jen na kecy o velkém třesku (odtud nesmyslně název filmu) a božských částicích. Banderas občas něco zahlásí, ale postupně během odhalování stupidní zápletky film nudí. Fichtner je ze tří poldů jasně nejlepší, ale jako záminka pro zhlédnutí stejně neobstojí, na to má příliš málo prostoru. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Haluzní neo-noir, který si hraje na veliké a artové dílo a ve finále je to asi jenom dost zdlouhavé zfetované béčko které netuší, co chce říct, nebo to netuší režisér a tím pádem to nemůžou tušit ani diváci, ale ta noc, kdy jsem se na film koukal byla taková magická, jako tenhle film.Venku podivná mlha, chladno, v gauči s lahvinkou Portského a Havanským doutňasem tenhle ujetý brak nevyzněl úplně zle.Experimentální nesmysl, který buď vypíčujete, nebo vodrespektujete na slabou triplstárku.50%. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Už jsou to roky, co jsme Antonia viděli v pořádném filmu, a než se objeví nový Almodóvar, budeme čekat i nadále...Noir detektivka s urychlovačem částic, kosmologií a subatomární fyzikou...Paskvil, ze kterého si díku bohu zapamatuji jen kužel modrého světla letící k tělu striptérky, jako praktická laboratorní demonstrace výše uvedeného, a černovlasou rádodajku, která mluví o Newtonově mechanice :) ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Jako fanda noir (a že to teda byl ale extrémně barevný noir) jsem mile překvapen. Zpočátku jsem si myslel, že natočili další verzi Sbohem buď lásko má... ale pak jsem zjistil, že se tím tvůrci jen inspirovali. Banderas byl správný psí čumák, Robert Maillet správný obr-idiot a Sienna Guillory osudově krásná. Ten konec byl sice dost střelený a taky mě už dost iritovaly různé mat-fyzácké kecy, ale jinak to byl velmi příjemný old-school film. Nezlobte se na mě, ale fakt se mi to líbilo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Jedným z alternatívnych názvov snímky bolo aj označenie The Diamond Job. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v okolí mesta Spokane, ktoré sa nachádza na severozápade USA v štáte Washington. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama