Reklama

Reklama

Velký třesk

  • Česko Hledání zmizelých (více)
Trailer

Intenzivní pátrání po pohřešovaném končí... na počátku. Jedné pozdní noci v Los Angeles, zavítá návštěva ke dveřím soukromého očka Neda Cruze (Antonio Banderas). Ruský boxer nedávno propuštěný z vězení přichází s lukrativní nabídkou práce. Úkol zní najít jeho ztracenou sestru Lexie a její skrýš diamantů v hodnotě 30 milionů dolarů. Cruz však brzy zjistí, že zdánlivě běžný případ pohřešované osoby může zavinit konec světa, jaký známe dnes. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

dehtak

dehtak (hodnocení, recenze)

Michat astrofyziku s akcni detektivkou ? No to je matlanina na entou. 1 bod .

Claude Speed

Claude Speed (hodnocení, recenze)

Náhodou, tak zlé to zas nebylo, až na to, v co ten příběh vyústil a ten konec taky nic moc

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

Hledání zmizelých... už z těch českých distribučních názvů fakt nemůžu :)

ciko412

ciko412 (hodnocení, recenze)

Ukrutná sračka, souložit s ukecanou molekulou, může asi jen Banderas. Táhne se to jaksi divně, že nevíš ani hlavu ani patu, no tragédie.

Kaneda

Kaneda (hodnocení, recenze)

Strasna sracka... Banderas v tom prehrava kde muze a ty kecy z fyzkultury jako by omylem nekomu vypadli ze skolniho sesitu... Nepocitaje spoustu chytrejch vyrazu, ktery nejsou pouzity tam kde by meli. Ach jo... Jediny dobry na tom byla ta animace velkyho tresku a absolutne mimozni hudba.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Nechapem to nizke hodnotenie. Pravdupovediac aj ja som dal jednu hviezdu naviac za kozy baby z OC, ale aj film sa mi dost pacil, a aj ten spoileroidny nazov, akokolvek divne to znie.

Reklama

Reklama