Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kolik mužů může skutečně milovat jedna žena?  Podmanivý příběh ženy zkoušené životem plným vášně, krutostí osudu a nespoutané lásky. Film odehrávající se na jižním Slovensku, na samotě ukryté v meruňkových sadech, vás vtáhne do víru vášní tří mužů k jedné osudové ženě a její lásky k nim, se všemi strastmi a radostmi, které dokáže přinést jen život. Slunce, vůně dozrávajících meruněk a hledání vlastního štěstí si vás získají v příběhu silné ženy, která miluje a touží být milována… jako my všichni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

pm 

všechny recenze uživatele

Dotek starších artových filmů, které mám ráda. Dotek léta, prázdnin a dětství, které s příběhem nemají nic moc společného. Výborná hudba Juraje Dobrakova a spousta drobných hezkých detailů. Snaha pochopit život? Tak jo, proč ne... přitom vědět dopředu, kolik minut se na plátně ohřeje György Cserhalmi, zřejmě bych ani nešla do kina. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Krásny, jemný, dojemný, príjemný, poetický, baladický ... aký len chcete. Balans medzi realitou dnešných dní a osamelým domčekom stratenom v marhuľovom sade autorom - podľa mňa - mimoriadne vyšiel, herecké výkony si ozaj zaslúžia ovácie (KONEČNE dialógy, ktorým som ochotná veriť, vykreslenie maďarsko-slovenských i mužsko-ženských vzťahov zodpovedá realite a zďaleka sa vyhýba zaužívaným klišé ... Čo viac si priať ? Snáď len tolerantnejších divákov. Osobne tento film však považujem za slovenský filmový počin roku 2011. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Se vší snahou ocenit tenhle projekt a snahu režisérů z "našich" končin natočit něco jiného, než mainstreamové hloupé komedie fungující jako výplach mozku, jsem nakonec po chvíli selhal. Příběh má ambice, ale je podaný strašně prvoplánově a jeho provedení mu podráží nohy ještě víc. Celé to působí vlastně tak nějako komicky, parodicky až telenovelově a to to podle žánru komedie ani není! Herci nejsou nesympatičtí, prostředí také ne, ale nic lepší než dvě hvězdičky se z tohohle vykřesat nedá. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Rád si posvietim na naše nové filmy, som zvedavý ako sa nám darí preklenúť to málo produktívne obdobie, ktoré je dúfam za nami. P. Bebjak je momentálne jeden z našich najusilovnejších režisérov a jeho nedávny horor Zlo bol celkom vydarený. V prvom rade musím vyzdvihnúť fantastickú hudbu, ktorú si jednoducho všimnete, lebo je jej vo filme dosť a je vážne skvelá. Nepreženiem ak poviem, že za takú hudbu by J. Dobrakov určite dostal poklonu aj v holywoode. Príbeh je typicky slovenský- čiže tragický, možno až príliš, ale z filmu som mal dobrý pocit. Pri dialógoch ma neoblieval pocit trápnosti, bolo to prirodzené. Obsadenie niekoľkých nových tvárí filmu pomohlo, pochváliť treba aj osadenie príbehu do slovensko - maďarskej oblasti. Futbalový zápas a hláška :"Čo pískaš, ty piča slovenská!" , ma pobavila a rybárov i milovníkov prírody určite zaujme ojedinelý lov sumcov. Vo filme sa často nalieva "barac- pálenka" a normálne som na ňu dostal chuť. Škoda, že nemám. Trochu zamrzí, že sa film podrobnejšie nevenoval detailom. Mnoho divákov si iste kládlo otázku, čo urobila so svojím bytom v meste, kde pracuje, z čoho žijú jej dvaja vyvolený a možno by tým film získal zaujímavý sociálny podtón. Celkovo solídny slovenský film po ktorom určite dostanete chuť na barac- pálenku, marhule, sumca alebo dobrú rybačku...Jemný nadpriemer, ale prikláňam sa k štyrom. 70%. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Stroskotankyňa sa ocitla na pustom ostrove. Nie je celkom pustý, ľudí je tam dosť, len im nie celkom rozumie. Ujmu sa jej dvaja bratia, ktorí majú malú farmu. A videla, že je to dobré, tak tam zostala. Už nikdy neuvidela svoj panelákový byt a ani po ňom netúžila. Každodenná drina, občas netradičný adrenalínový lov sumcov, futbal, a samozrejme zber marhúľ. Film so silnou atmosférou maďarskej dediny, výbornou hudbou na miestne motívy a dusivým koncom, ktorý ma dostal. A chlpatý melón si radšej nechcem predstaviť. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Nakrúcalo sa 3 roky. [Zdroj: FilmMax] (ash99)
  • Pre finančné dôvody a tiež pre nevyhovujúce poveternostné podmienky sa výroba filmu natiahla na 5 rokov. (BathoryMan)
  • Dej ľúbostnej drámy je zasadený do prostredia Bodzianskych lúk na južnom Slovensku. (BathoryMan)

Reklama

Reklama