Reklama

Reklama

Vem si mě!

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV
Česko, 2007, 60 min

Obsahy(1)

Bohatý muž chce ženu. TV Nova mu sežene dvacet vdavekchtivých žen a on si dá schůzku se všemi. Postupen času začne vyřazovat jednu po druhé až mu zůstane jen jedna. (Terva)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Chcete si vzít milionáře? Určitě by se našlo i víc než dvacet milovnic velkého množství bankovek, domů a vozů značky Ferrari, které by si chtěly vzít milionáře Červína. Nicméně počet byl omezen a charismatický milionář postupně vyřazoval tu s krásnou duší, pak tu, co se mu tak krásně otevřela až nakonec zůstala ta nejprohnanější pipina s největším zájmem o prachy. Za tu jeho pitomost jsem mu to snad i přál. Nicméně osud si po tomto "skvělém" pořadu s Červínem zajímavě pohrál na trase svatba, dítě, rozvod, zpronevěra, vězení. Takže chcete si vzít bankrotáře? ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Reality show). Naivní pořad ve kterém si milionář užívá se spousty ženskými a myslí si potom Bůh-ví jaký je gentleman, přitom je to slušně řečeno jenom obyčejný "sukničkář". | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Je to vskutku podivné, aby se ženy - ve větším počtu - hlásily k boji omuže, který jim umožní žít co nejpohodlněji. Tedy po materiální stránce. Potíž ale nastává, zda si lidé porozumí v soukromí a mimo televizní kamery, což je právě oříšek pro většinu lidských párů. A to často bez ohledu na to, zda peněz mají hodně či minimálně. Bez peněz se žít nedá, o tom není sporu, ale rovněž platí, že víc peněz znamená, že se jich i víc utratí, ale že by zásadně měnily podstatu individuálních lidských já, tak to ani ne. Mohou pomoci v době, kdy člověk není zdravý, není už vitální, to pak můžou být dobrým pomocníkem, neb člověk si může díky jim vybrat, komu věří a komu ne. Ale lidská volba je založená i na stabilitě společnosti a jeho finančních toků. A to se právě neděje. Nikdo nemá mít nic za definitivní, tohle říkal Werich, ale fundament o lidském životě je popsán především prostě a jasně v bibli, a zde je onen známý příběh o sedlákovi, co byl konečně spokojený při představě, že má až do konce života finančně vystaráno, ale Bůh mu řekl v noci - blázne, ještě této noci zemřeš - a odebral mu té noci život. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Bohatý muž dostal na výběr 20 dívek, které postupně vyřazoval, až mu zbyla jediná. Ženy zažívaly různé výlety, večeře atd. a snažily se "milionáře" nějakým způsobem zaujmout. Ve finále si vybral ze dvou dívek jednu, která ho oslnila a nabídl ji snubní prsten Tento pořad běžel v roce 2007 na TV NOVA. ()

Reklama

Reklama