Reklama

Reklama

The Lost Symbol

všechny plakáty
Mysteriózní / Thriller
USA, 2022

Předloha:

Dan Brown (kniha)

Scénář:

Danny Strong
(další profese)

Tom Hanks se už počtvrté vrací v roli slavného harvardského profesora dějin symbologie Roberta Langdona, který opět musí na nátlak okolností, a tentokrát i kvůli životu svého přítele a mentora, vyřešit jednu z největších záhad lidských dějin, jehož tajemství by mohlo otřást samotnými základy víry. V tomto případě ho ale nečeká jen jedno tajemství z dávných dob, ale i dalši z doby nedávné, které skrývá démony z doby před desítkami let, a tentokrát Langdona na konci jeho cesty čeká možná to nejhrůzostrašnější odhalení, se kterým se doposud setkal. (Shadowspark)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Film se měl původně začít natáčet už v roce 2012, ale kvůli problémům se scénářem byl start natáčení odložen. (Stanleyyyy)
  • Scénář měli původně sepsat Steven Knight a sám autor knižní předlohy Dan Brown, ale oba s ním měli problémy, poněvadž děj knihy nedokázali zpracovat do přijatelné podoby ve filmu. Scenáristou se proto stal Danny Strong. (Stanleyyyy)
  • Jde o první díl série, na kterém se Ron Howard podílí pouze jako producent. (Freshoun)

Související novinky

Symbol je ztracený, ale našel režiséra

Symbol je ztracený, ale našel režiséra

22.10.2011

Ron Howard, který natočil Šifru mistra Leonarda a Anděly a démony, se na třetí langdonovku vykašlal kvůli adaptaci westernové fantasy Stephena Kinga „Temná věž“. Tu mu ale studio Universal nakonec… (více)

Viggo Mortensen opět na cestě?

Viggo Mortensen opět na cestě?

29.12.2010

Konkrétně na cestě k Temné věži. Ron Howard to s adaptací rozmáchlé fantasy-westernové ságy Stephena Kinga The Dark Tower myslí smrtelně vážně. Unikátní projekt studia Universal počítá se třemi… (více)

Reklama

Reklama