Reklama

Reklama

Srbský film

(festivalový název)
  • Srbsko Srpski film (více)
Trailer

Miloš má milující ženu a syna, žijí poklidným životem, ale peněz mají jako šafránu. Miloš je zkrachovalá pornohvězda, která dříve vydělávala slušný balík peněz a tak je deprimovaný svojí nynější pozicí. Brzy se však naskytne lukrativní nabídka díky kamarádce z branže, která Milošovi dohodí práci pro bohatého režiséra Vukmira. Půjde o natočení velmi ojedinělého projektu, který nemá obdoby a jeho rodinu zajistí po zbytek života. Miloš dlouho neotálí a nabídku přijímá, ovšem to, čeho se později bude muset zúčastnit, změní celý život nejen jemu, ale i celé jeho rodině. (Zeck)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (871)

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Je bez diskuze, že Srpski film posouvá hranice viděného zase o kousek dál, ale já budu mezi horrorovými fandy patřit k menšině, která o takové posouvání opravdu nestojí. Vždy mi bude mnohem bližší pomalu se valící mlha na blatech, vrzající vchodové dveře starého sídla a vzdálené vytí vlkodlaků, než explicitní znásilňování novorozenců. Nadšená hodnocení chápu, ale odmítám je. Více netřeba dodávat. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je ani tak nechutny, ako skor absolutne deprimujuci a vzbudzujuci vo vas pocity typu: Preboha, v akom zvratenom svete to zijeme?. To si povedzme hned na zaciatok. Ale na druhej strane musim skonstatovat, ze som cakala ovela, ovela vacsi hardcore, ktory nakoniec neprisiel, co som aj rada, pretoze takto som zvladla cely film bez ujmy na zdravi, hoci pri styroch scenach som si povedala, ze toto nie, to je uz prilis. A aby sme sa teda bavili o vypovednej a umeleckej hodnote... To je naozaj tazke, nikto z nas si z tohto filmu nazapamata fantasticku hudbu, skvelu pracu s kamerou, svetlom, sceneriami, ci vyborny vykon Sergeja Trifunovica alias Vukmira... Zapamatame si len ten drsny pribeh, a to doslovne od zaciatku do konca. A ked uz sme pri tom konci... Reziser nam da cez ksicht takeho facana, ze dovidenia. Zle sny z tohto filmu mat nebudem, ale rozhodne mam na dve, tri hodinky o com rozmyslat a pri tom rozmyslani si asi pustim Bambi :) ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit. Na jednu stranu si o tom můžeme myslet, že to mohl zplodit jen nějakej magor, na druhou stranu to můžeme brát jako film posunující hranici natočitelného dál. A že se tady k týhle druhý skupině řadí nejeden (úchylnej) uživatel. Mně ten film teda moc nenadchnul, tak 2/3 to je docela uspávající, nevzalo mě to a ani ta závěrečná "ostrá" třetina mě nijak nedostala. Co je moc, to je moc. Někteří uživatelé (ne všichni), co na to vypěli ódy, jsou dle jejich kometáře značně pošahaní, s takovejma individuama bych se znát teda nechtěl... 45% ()

2Pac odpad!

všechny recenze uživatele

pred poslednou scenou som bol ochotny dat filmu 4-5*, kedze som vsetky tie sokujuce a kontroverzne sceny chapal, ako paralelu k obcianskej vojne.../ze si presli vsetkym moznym, ale na konci to predsa len nejak ukocirovali.../ zial, ten zaver ma presvedcil, ze tu skor islo o sfilmovanie nejakej uchylky... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • V USA musela být jedna minuta vystřižena, aby byl film označen ratingem NC-17. (LUKICKK)
  • Natáčení probíhalo 61 dní v okolí srbského Bělehradu. (ČSFD)

Související novinky

Nejcenzurovanější film desetiletí?

Nejcenzurovanější film desetiletí?

27.11.2010

V Británii určitě. Nechvalně proslulý srbský film, pojmenovaný... ehm, Srpski film, který některé uživatele ČSFD nadchl, jiné dokonale znechutil, se před uvedením na ostrovní trh dočkal výrazného… (více)

Reklama

Reklama