Reklama

Reklama

Ve dne je redaktorka Nola Devlinová skromná šedá myška, ale po večerech se mění ve štíhlou atraktivní sloupařku Belindu Apple, která radí ženám s jejich problémy. Její články mají u nadšených čtenářek velký ohlas a náklady časopisu stoupají. Všechno jde hladce do chvíle, kdy se vedení rozhodne její sloupky vydat knižně a Belinda se má zúčastnit autogramiády... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

waits 

všechny recenze uživatele

Odpolední limonáda, vcelku odlehčená, ale poměrně obyčejná. Vlastně bych to neměl hodnotit, protože posledních patnáct minut jsem neviděl, hodil jsme lyže na záda a šel na si zabruslit na zbytky sněhu, co zůstaly na horách, ale předpokládám, že konec bude takový, jaký se dá čekat. Červená knihovna vhodná pro ženy, co vědí, že jsou daleko lepší, než jak je okolí vidí a potřebují se v tom utvrdit. ()

Maica 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem oddychovou romantickou komedii a mohlo by to tak být. Ale od půlky mě to už vůbec nebavilo. Pointa byla jasná, život nereálný, nehledě na hubnutí. A co mi vadlo asi nejvíc: hrdinky si dokazují, že krása může mít i velikost XXL, ale ve skutečnosti hubnou a ženou se za kultem krásy... Teprve pak můžou být krásné úspěšné, ... ()

Reklama

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Že silné holky nemůžou být úspěšné? Pravda tak napůl. Pokud se oblékají jako v tomto filmu, jsou neupravené a při každé narážce vyšilují, pak ano. (Nejvíc mě teda vytočilo zobrazení, že tlustí lidé pořád jedí a jsou upatlaní, což vůbec není pravda.) Pokud ale mají o sobě reálnou představu, nemusí to být tak zlé. Snažit se pěkně obléci a upravit se mohou všechny, a hezká pak může být každá. Nepředstírám ale, že štíhlejší holky to maj jednodušší. Zvláště v osobním životě, který ať se oblékáte jakkoli, nejste-li štíhlá, nestojí za nic. V tom případě je na místě "začít se sebou něco dělat". ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 plnoštíhlé ženské a jedna sádelnice (něco jak Rebel Wilson) jdou do restaurace chtějí sedět u okna (více stolů u okna tam asi nebylo) , ale stůl je zabraný tak se naštvou , že to je kvůli tomu, že jsou tlusté a rozhodnou se , že zchudnou. Jedna má motivaci, že chce nosit bikiny (zrovna ta tlustá už jen ta představa mě děsí)  druhá si vzpomene, že byla dříve chudá, ale šéf ji osahával tak ztloustla, aby to nedělal a třetí chce hnusné bílé šaty a hnusné boty (pravděpodobně nejhnusnější boty a šaty co kdy byly ve všech popelkách co jsem kdy viděl). Ta třetí je navíc něco jak Hannah Montana a žije dva životy je obyčejnou editorkou a má alter ego ženu co radí jiným ženským a vydala jednu knížku. Akorát celý film řeší, že si našla chlapa a , že musí jako to alter ego i ta normální jít na jakýsi ples. Film je to průměrný obě dvě její kamarádky jsou šedé myši a absolutně nezajímavé  a hlavní herečka taky moc krásou neoplývá navíc všechny tři nemají žádný  vkus tak, že kdyby tam celý film chodili v pytli na odpadky vyjde to na stejno. Dvě hvězdy dole, že tam musely dat ty sračky z Me Too a hvězda dole za konec , který je debilní až na půdu. Ta hlavní herečka se nijak nezměnila jen si obarvila vlasy namalovala se a nalakovala si nehty a nikdo ji nepoznal tudiž jsou všichni asi debilní.  2 hvězdy za film a obal ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Totální břečka, kde dávám jedinou hvězdu alespoň za herecké obsazení, proti tomu nic nemám. Ale vše bylo zkažené už jen od prvního pohledu na "tlustou" Nolu, kde naprosto odflákli její kostým. Tělo napěchovali, ale přitom krk a obličej měla jako kdyby měsíce nejedla. A do toho pak drastické hubnutí po pár kolečkách na stadionu. Ha Ha. Ani princ za moc nestál, sympatie si tedy u mě nezískal. Dlouho už jsem nepronadávala celý film, takže jsem si to tady vynahradila. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama