Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Tento krát Dito Montieli hodil kocky na stôl, tak šikovne, že až sa mi nechce veriť. Zastavili sa päťkami na hor, takže veľa nechýbalo, aby dosiahol najvyšší počet. Podľa mňa z nevydarenej spolupráce D.Montieliho a Ch.Tatumu z nedávnej minulosti (Život je boj), vyplynulo ponaučenie a teraz sa chybám, ktoré ich sprevádzali v spomenutom filme úspešne vyhýbali. Snímanie kamery a spracovanie mi pripomínalo prevedenie filmu Fighter, ktorý podobne ako tento vykresľoval silné puto medzi dvoma chlapcami a neskôr mužmi. Celý príbeh sa odohrával kľudne, bez veľkých akčných momentov, ako keď je bezvetrie a ani lístok na strome sa nepohne, ale pútavo, ako keď sa zmráka pred dážďom. Dážď nakoniec prišiel a spŕška striel rozhodla o ďalšom osude mladého policajta, ktorý v detstve vykročil nie najlepšou cestou.70% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť urážející ani výjimečná kriminálka, na kterou se ale po většinu stopáže celkem bezbolestně dívá... Škoda hloupého konce, který toho chtěl evidentně říct tolik, až neřekl vůbec nic. Líbilo se mi střídání dvou časových rovin a zejména společné scény malého Milka a detektiva v podání neselhávajícího Al Pacina ("Mám tu dvě hromady lidskýho hnoje...), Channing Tatum byl ovšem nehezky prkenný. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Není nad to, když se film rozběhne a než cokoliv začne, český divák se dozví český název, který je tedy totálně mimo od toho originálního, zato velmi trefně vystihne, o co ve filmu půjde, takže rázem je po překvapení. Ještě že tu byli tak báječní herci a i samotný příběh mne zaujal, jinak by to bylo zabité již od prvních vteřin. No jo, není nad české distributory. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Špatné už od začátku. Samotná historka by sotva vydala na jeden díl Kriminálky Anděl, ale aby se to nepoznalo, různě se skáče v časových rovinách, a než se divák stihne zorientovat, dostane pár klišé podpásovek jako nemocné dítě, statečná novinářka, zkorumpovaní poldové a pár dialogů dementního ražení. Hlavně nic nevyprávět lineárně, aby divák nepřišel na to, jak hloupé to celé je! Herecké výkony skutečně mizerné, a to i u Ala Pacina. Kameraman by pak měl brát kurzy, kde by se naučil, co je celek, co detail, co rámování obrazu, co zlatý řez, co kompozice - evidentně o ničem z toho nikdy neslyšel. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, proč to nakonec je za tři hvězdičky. Byla to nuda, scénář byl kompletně o hovně a celkový přínos filmu je blízko bodu mrazu. Ale ústřední dvojice herců se mi líbila a taktéž kamera byla tak nějak neobyčejná, takže se na to nakonec dalo i dokoukat. S režisérem jsem nicméně skončil, protože mi nemá co nabídnout. 50% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Film byl vybrán k uzavření filmového festivalu Sundance, který byl zakončen 30. ledna 2011. (SeBig)
  • Postava žurnalistky Lauren Bridges, kterou ztvárnila Juliette Binoche, byla původně napsána pro muže. Francouzská herečka úlohu přijala s podmínkou, že žádný z dialogů dříve mužské role nebude pozměněn. (oje)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama