Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VZPOMEŇ SI NA DVĚ VRAŽDY Z ROKU 1986. JAK SES MOHL STÁT POLICAJTEM?“....... /// Jonathana (záhadně) dohání minulost. I průměrně inteligentnímu dojde, že nemá vzpomínat na nějaký hnusný ženský, ale na okamžiky, o kterých zase tolik lidí nevědělo. KDO MU CHCE ZNIČIT ŽIVOT A PROČ? ... Pomalu dávkovaná nuda, ve který se střídaj fragmenty z dětství s prací policajta (tedy současností). A do toho ty výhrůžky. Vylepšuje to závěrečná půlhoďka, ale vlastně to je příběh o hovně. O tom, že CHLAP SE MUSÍ NAUČIT ŽÍT S KDEJAKEJMA SRAČKAMA. A tady jich je v závěru celkem dost! Ale pokuď nejste investigativní novinář, zřejmě si na konci řeknete (tak jako já) NO A CO? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem investigativní novinář. 2.) Kdysi jsem zabil dva šmejdy a nejsem si jistej, jestli mě může někdo vydírat. 3.) Thx za titule ,,studko“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Několik poznatků: 1) V New Yorku slouží u Policie buďto zkorumpovaní vrazi nebo psychicky labilní jedinci, jež by měli mít minimálně ambulantní léčbu. ~ 2) Neuvěřitelná nuda. ~ 3) Channing NENÍ herec. Jeho postava se celou dobu chová jak po lobotomii, neuvěřitelné. ~ 4) Jediný, kdo tu hraje, je Katie. ~~~ 100. hodnocení filmu ()

Reklama

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatně natočený dobrý námět který díky zpracování není ničím výjimečným. Nudné pasáže, díry a filmové trhliny ve všem co se na plátně děje provází tence úzkostlivá hudba jako z mlčení jehňátek a vy čekáte kdy to sakra vypukne. Zápletka se tváří zamotaněji než ve skutečnosti je. A i když je tak obyčejná mohla by splnit nároky na dobrý film. Bohužel v podání ve kterém je servírována v tomto filmu nedokáže nic než ukolébat ke spánku. A těch deset minut ve kterých je tam Pacino nestojí ani za zmínku. Protože to vypadá jako když ho naverbovali do filmu když šel právě z odpoledního burgru. Hrůza....škoda. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dito Montiel a jeho dvorní (ne)herec Channing Tatum nám tentokrát servírují velmi,ale velmi zvolna dávkovanou nudu,která diváka postupně uspává natolik,že se stihne zhruba do půlku 90 minut dlouhého filmu tak 3x ztratit a zbytek času jen nevěřícně zírat a snažit se pochopit motivaci jednotlivých postav.Po shlédnutí traileru vypadal "Ničí syn" celkem slušně,ale finální výsledek je hodně velká bída a tentokrát to nezachrání ani herec Pacinova kalibru.Jedna hvězda za flashbacky do minulosti...20% ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatně to natočené není, bohužel scénář omýlá jednu věc neustále dokola, až ta celá pointa začne být otravná. Flashbacky svoje místo mají, ale nemusely by plést diváka. Všechny tyhle zápory přebíjí úplná neschopnost Channinga změnit aspoň mírně svoji hereckou polohu v průběhu filmu, Bůh ví že pro dramata se nenarodil. Taková komedie (v 21 Jump Street exceloval) je pro něho ideální, burana nikdo neumí zahrát lépe než on. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Pes, který si ve filmu "zahrál", se ve skutečnosti jmenuje Tiger a přestože se jedná o jeho první filmovou roli, před kamerami nestál poprvé. Už dříve se objevil v magazínu "Vogue" a televizních reklamách. (oje)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama