Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem asi viděl jiný film, než většina komentujících, nejen že má film dle mého velmi promyšlenou a zajímavou zápletku, která se propojením různých dějových linií hezky dynamicky vyvíjí, ale i prostředí je skvěle rozloženo do dvou odlišných světů v podobě starého sídliště a ostrova "pohody a klidu". Chápu, když čtu komentáře ostatních uživatelů, že pro někoho sledovat více dějových linií, které na sebe byť logicky, ale ne vždy zcela jasně navazují, je problematické, ale zároveň si nemyslím, že by to bylo něco tak tragického co má na film tak negativní dopad v podobě hodnocení. Napětí a akce po celou dobu příběhu, dějovost a zajímavé osudy, to vše tento film má a jako bonus...Al Pacino. Koukněte se na to! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Al Pacino...To meno bolo kedysi magnetom na hity a hlavne kvalitu. Dnes je to presne naopak a Robert DeNiro je na tom rovnako. Dá sa povedať, že rovnicu "sračka-kvalitný film" Pacino napĺňa s úspešnosťou 5:1. Tento film ostal kdesi uprostred. Temné tajomstvo z detstva a návraty v čase celkom fungovaly, ale to je asi tak všetko. Pacino a Liotta trestuhodne nevyužitý, v závere nepresvedčivé a odfláknuté. Celkovo dosť o ničom. Mohol z toho byť jeden slušný diel v nejakom seriály z policajného prostredia, no na celovečerný film z hviezdnym obsadením je to dosť slabé. 40%. ()

Reklama

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, ze pribeh sa javi ako silnym tahunom filmu, nedostal som toho tolko, ako som ocakaval. Aj ked emocie tam su, nejako ma to nezobralo.Rovnako ako tomu bolo pri Montielovej prvotine, ktora mala podobny nadych, nepocitil som pri sledovani nic vyraznejsie.Tatum sice nepatri medzi mojich oblubencov, no nijak mi nevadil, ostatne herecke vykony iba priemerne a cela snimka mi prisla bohuzial iba priemerna. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Film jsem vzdal asi tak v půlce, kdy hlavnímu hrdinovi dojde anonym tak závažného a šokujícího znění, že na něj čumí jako opařený a kvůli němu nevnímá ani telefonát se svou zděšenou, na životě téměř ohroženou manželkou. Je dlouhý záběr na jeho nepřítomný výraz, pak dlouhý záběr na jednu větu na papíře, pak ještě delší záběr na jeho nepřítomný výraz, pak znovu dvakrát delší záběr na tu jednu větu na papíře. Asi abychom doopravdy uvěřili svým očím, že na tom papíře stojí to, co tam stojí (protože hlavnímu hrdinovi to jde těžko), a mohli si to v klidu rozvážit. Je tam napsáno: "Jak jsi se mohl stát policajtem." ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Al Pacino je už dávno za zenitem. A s pistolí v ruce působí už více než komicky. Channing Tatum, třicátník s pomalu rašící třetí bradou, který by nám spíše zatančil nežli zastřílel. A nakonec je tu Katie Holmes, kterou už snad potřetí za sebou vidím v roli matky. Asi ty role bere proto aby ukázala , že je dobrou matkou a potlačila fámy o rozmazlování své malé Surri. Film se rozjel slušně a měl dobrý potenciál i atmosféru. Jenže všechno tohle se úplně vytratilo. Proč, tam po těch letech zas vystupoval A.Pacino? Ke konci mě přišlo, že tu řešíme pořád dokola jednu a tu samou nesmyslnou věc. Celkově 20% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Pes, který si ve filmu "zahrál", se ve skutečnosti jmenuje Tiger a přestože se jedná o jeho první filmovou roli, před kamerami nestál poprvé. Už dříve se objevil v magazínu "Vogue" a televizních reklamách. (oje)
  • Natáčení se konalo od února do dubna 2010 v Queensu v New Yorku. (SeBig)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama