• dobytek

No film je celkem o hovně, ale prdel je, že se to natáčelo v jednom bytě u nás v baráku + pár záběrů na ulici před barákem. Já jsem věděl, že se tady nějakej film kdysi točil, ale vůbec jsem netušil, jak se to jmenuje nebo kdo v tom hrál. Když jsem pak viděl pár záběrů z bytu, kde žila hlavní postava, tak si řikám, že ten byt má nějaký povědomý proporce. No a pak mi to došlo. Jinak je prdel, že kluci, který tam tenkrát bydleli, si v pokoji vyzdobili nábytek nějakejma samolepkama s autama a podobně, což vypadalo celkem bizarně, když ve filmu ten pokoj měla obývat 20-letá holka :-)(26.1.2012)

• sud

Mám rád lidské příběhy, mám rád filmy jako ze života, ale tohle se mi nelíbilo. O hereckých kvalitách Jany Brejchové ani o režisérských kvalitách Vladimíra Drhy nemám nejmenších pochyb, ale tohle mě nevtáhlo do děje, nezaujalo a nudilo. Inu, každý den není posvícení. Ale koukat se na to dá.(21.7.2006)

Obdivuhodná odvaha Jany Brejchovej a Terezy Brodskej ísť do silne autentickej konfrontácie a vzbudiť v divákovi otázku, či videné na plátne je prevzaté zo života alebo ide len o scenáristickú rafinovanosť. Tak či onak, filmársky nijak objavný kúsok, ktorý ale funguje dokonale emocionálne, resp. emocionálne dokonale.(22.11.2009)

Dcera otěhotní, tajně porodí a když se to máma doví, tak ji vyžene z domu. Dcera, která je ještě dítětem, se tedy musí starat sama... Zajímavé psychologické komorní drama, ve kterém hlavní role ztvárnily skutečná matka a dcera - Brodská a Brejchová.(27.3.2003)

• bo.rec

Naprostá sračka, která je podmazaná OTŘESNOU hudbou...(1.2.2011)

• quixote

Dost slabý scénář, místy bezradná režie, pro mnohé asi i otravný hudebný doprovod. Celé to drží pohromadě hlavně díky Janě Brejchové, ostatní herci jsou tu víceméně do počtu.(23.12.2010)