Reklama

Reklama

Vyjednávačka

  • Japonsko Kôshônin: The movie - Taimu rimitto kôdo 10,000 m no zunôsen (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Skupinka tří lupičů přepadne obrněný vůz a ukradne obrovskou sumu peněz. Podaří se jim ukrýt v nákupním centru, kde drží 50 rukojmích. Do nebezpečné operace můžou jít jen ti nejlepší, a proto je k případu povolána členka zvláštního oddílu Reiko Usagi. Jenže když Reiko vstoupí dovnitř obchodního domu, aby mohla se zločinci vyjednávat, dojde k výbuchu. Nastane zmatek a jeden ze zločinců uprchne neznámo kam. Po nějakém čase, když se Reiko konečně chystá na zaslouženou dovolenou, narazí v letadle na známou tvář a znejistí... Její instinkt se nemýlil. Je to uprchlý zločinec, který se právě chystá unést letadlo plné lidí. Reiko pro záchranu cestujících nasadí vlastní život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Ultradementní scénář by nevadil, kdyby to nebylo natočeno stylem domácího videa (a navíc ta děsivá stopáž!). Ve Vapetu by se měl někdo rychle vzpamatovat. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek je přenesením stejnojmenného japonského TV seriálu na filmové plátno, kde je hlavní postavou členka zvláštního oddílu na pozici vyjednavače Reiko Usagi, která se v rámci své služby dostává do různých svízelných situací. Tvůrci si do filmu vybrali velmi populární téma a tím je únos letadla. Příběh však začne případem v obchodním domě, odkud se vše náležitě vyvine. Film v žádném případě není lecjakým akčním spektáklem jaké známe především z americké kinematografie. Japonští tvůrci vsadili na dramatizaci a vyzdvihli především plynulé vyprávění kde se na nic nespěchá a všemu se ponechává svůj čas. Dvouhodinová stopáž tomu velice dopomohla, takže se dá s aktéry příběhu prožít daná situace daleko reálněji, než je obvykle zvykem. Kýče se to samozřejmě ani zde nevyhnulo, ale bez toho by to prostě nebylo ono. Scénář je jinak napsán velice zajímavě a budí zvědavost, jak vypadá samotný TV seriál. Škoda, že je asijská TV seriálová tvorba v Česku velmi opomíjena. Bylo by to mezi těmi americkými příjemné zpestření. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

"Vyzná se tu někdo v elektronice?Potřebujeme zneškodnit bombu!"Ptá se hlavní hrdinka na palubě letadla.Zvedne se pán a říká:"Ono to nemusí být tak jednoduché."Esence japonství,katastrofictví a únosovství na ploše 123 minut. ()

Babulik 

všechny recenze uživatele

Toto infantilné dielko v podstate nestojí za komentár, ale jeden svetlý moment sa predsa len našiel, a tou bola záverečná scéna pristátia. Áno priatelia, čítate dobre, posledných desať minút som si od smiechu skoro cvrkol do treniek. ()

djcremo odpad!

všechny recenze uživatele

Už len to, že je to od Vapet ma malo varovať, že to bude katastrofa. Ale nedalo mi to. Tie hrozné a prehrávajúce herecké výkony nemá význam ani komentovať A tá neskutočná nuda. Celkovo mi to pripadalo ako z 5. cenovej kategórie. Málokedy sa odhodlám k hodnoteniu odpad, ale tu sa to jednoducho nedalo. ()

Reklama

Reklama