Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

kingik 

všechny recenze uživatele

Letošní rok je ve znamení hororů s pirany. Tento horor z televizní produkce Asylum nedosahuje ani v nejmenším preciznosti Ajova spektáklu Piranha 3D, a těžko obstojí i s průměrnými horory, protože podle speciálních efektů neuvěříte, že je z roku 2010. Je však na něm sympatické, jak se po celou dobu tváří sebevědomě, a jak je mu úplně jedno, že má předpotopní triky, odbytou realizaci a zcela absurdní scénář. Bere se smrtelně vážně a divákovi tak jasně dává najevo tvrzení "ber nebo nechej tak". A slovnímu spojení "stupidní horor" dává úplně jiný až obří význam. Stejně jako jsou obří, geneticky modifikované a stále rostoucí pirany, jejichž obří růst je výsledkem neúspěšného pokusu, po kterém se nepřijemně přemnožili v řece Orinoco. Jejich ostré zuby záhy pocítí dva vyznamní politici a do incidentu se vloží americká armáda, která na místo vyšle svého analytika Paula Logana, aby zjistil, co se vlastně stalo. A v tomto hororu se toho stane dost. Pirany odolají všem pokusům na jejich zničení, včetně atomové nálože, a ani slaná mořská voda jim neublíží. Film střídá dobré okamžiky se špatnými až do finále, které vidím, jako poměrně velkolepé na televizní poměry, ale aby film vypadal precizně, by musel disponovat bombastickým rozpočtem. Nedá se nic dělat. Ačkoliv se ve filmu pořád něco děje a má dynamické tempo, z podprůměrných kalných vod se vyplavit do křištálově průzračných vod, nedokáže. 40% ()

ElizabethBay odpad!

všechny recenze uživatele

Stále jsem překvapována, co všechno se může objevit na filmovém plátně. Vyskytne se nějaké hyperhovadina a já si říkám, že je to to nejhorší, co jsem kdy viděla. Pak ale přijde nový, lepší snímek. Tím je Megapiraňa - taková kombinace ubohé režie, kamery, střihu, hereckých výkonů, katastrofálního námětu a parodie na triky, to všechno z filmu dělá to nejhorší, co jsem doposud viděla. Opravdu se jedná o přelomový film, myslím, že ho tentokrát nic jen tak nepřekoná! A nejsmutnějším faktem je to, že mám opravdu dost ráda béčkové monsterhorory... ()

Reklama

Trustme

všechny recenze uživatele

V dnešní době musí být strašně náročné natočit tak viditelně trapné efekty. A taktéž i já podezřívám společnost The Asylum z úmyslné nekvality a záměrně stupidního pojetí jejich tvorby. Chcete-li přece vydělat budete se snažit udělat film co nejlépe. The Asylum jdou na to ovšem fíkaně z druhé strany, nemaje tolik prostředků udělají naopak z nevýhod pozitivum. Oči rvoucí názvy filmů, extrémní náměty a technické zpracování na úrovni let 50.tých. A divák se chytne, protože tohle je mega-zhovadilost a ty jsou vzácné. Pochopitelně, že tento film funguje jen jako divácký úlet a oddych od všech těch náročných dramat Kubricka, Viscontiho, Buňuela či Pasoliniho, jimiž jsme jako nároční uživatelé ČSFD a zkušení diváci toliko ovlivněni . .. . ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Velice špatně ohodnotitelná záležitost. Bez debat stupidní a trapné. Po technické a herecké stránce vyloženě ubohé. Ovšem na druhou stranu mě to ani minutu neneudilo a dokázalo mě to skěle pobavit, i když mám určité pochybnosti, zda si tvůrci přáli abych se polovinu filmu dusil smíchy. P.S.: Nakonec zvoleno hodnocení výrazně více založeno na opravdových kvalitách filmu. Ovšem pokud se chcete zvráceně pobavit, tak Megapiraňa je ta správná volba. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

"It wasn't explosion. It wasn't terrorists. It was giant piranha." Tyto tři věty zhruba dokládají ujetost celého projektu s názvem Mega Piranha. Pověst předcházející tento film nelhala. Studio Asylum se tentokrát opravdu překonalo a stvořilo ten nejvíc nejhorší humus, jaký se kdy dostal na TV obrazovky. Ještě zvrácenější než Mega Shark vs. Giant Octopus, z kterého si Asyláci vypůjčili jak exteriéry, tak interiéry, herce a střihačské postupy včetně opakování použitých scén. Herci jsou trapní, Paul Logan je neuvěřitelný toporák a Tiffany na rozdíl od Deborah Gibson bohužel není ani MILF. Digitální efekty jsou hrůzné a dovedly mě k závěru, že studio Asylum točí takto špatné filmy zcela úmyslně a že zdánlivá odfláknutost triků není ničím jiným než ekonomickým kalkulem. Průměrná béčka nikoho nezajímají, a tak tvůrci záměrně vsadili na image zetkových trotlů, jen když z toho vytřískají pár dolarů navíc. (562.) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama