Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Diego Sanz (Eduardo Noriega) sa zaoberá liečbou smrteľne chorých pacientov. V mene práce odložil bokom i svoj rodinný život, následkom čoho žije so svojou manželkou, zdravotnou sestrou Pilar, oddelene a jeho sedemnásťročná dcéra Ainhoa (Clara Lago) sa mu pomaly začala odcudzovať. Jedného dňa mu na oddelenie prinesie zúfalý muž Armand (Carlos Leal) na rukách bezvládnu ženu v siedmom mesiaci tehotenstva a v pokročilom štádiu roztrúsenej sklerózy multiplex. Armand naliehavo žiada Diega o intenzívnu starostlivosť o Saru (Angie Cepeda), ženu, ktorú priniesol až pod tlakom, a vplyvom okolností vystrelí v suteréne parkoviska na Diega z pištole. Po tomto incidente Diegov život už nikdy nebude rovnaký... (sochoking)

(více)

Recenze (6)

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Tazko povedat, ci mal tento film vobec nejake ambicie ale osobne tomu neverim. Na to bol prilis sflaknuty a hlavna myslienka prilis kliseovita. Posobive spracovanie ale to tam to asi cele konci. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zvláštní a docela dost smutný a depresivní film, z něhož mi není příliš dobře u srdce. Eduardo Noriega svoji vážnou roli zvládá naprosto bravurně. Ženské postavy jsou všechny rovněž výborné a jejich osudy více než tklivé. Španělé tahle mysteriozní dramata a thrillery umějí natočit. Nejsem úplně přesvědčený, že by to bylo na hodně hvězdiček, ale něco silného z toho filmu vyzařuje, mimochodem po formální stránce je El mal ajeno taky hodně povedený. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Podivná dráma, na ktorú je najlepšie asi skočiť bez toho, aby ste o nej vopred niečo vedeli. Takže neradím čítať tunajšie komenty. ()

mishka.k 

všechny recenze uživatele

Na půl cesty mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Po delším váhání jsem se přiklonila ke čtyřem, protože 3,5 se přece zaokrouhlí nahoru. :) Zásadní chybou, kterou jsem před sledováním tohoto filmu udělala bylo to, že jsem viděla, kde se prozradila hlavní zápletka a tápání hlavního hrdiny po tom, co se vlastně stalo, nemělo pak tu správnou atmosféru. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama