Reklama

Reklama

Show Rickyho Gervaise

(seriál)
  • USA The Ricky Gervais Show

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Od tvůrců seriálu Kancl a Komparz přichází nový komediální seriál z produkce HBO, Show Rickyho Gervaise. Třináct animovaných epizod s hlasy Rickyho Gervaise, Stephena Merchanta a jejich kamaráda a kolegy Karla Pilkingtona, jehož nekonvenční úvahy a teorie byly pro dvojici tvůrců mnohokrát zdrojem inspirace. Mezi probíraná témata patří například podstata vynálezů 20. století, nový návrh pro kontrolu populace, jak se vyvinula filozofie v průběhu věků, Karlova kulatá hlava a myšlenky o charitě. Pravidelnou součástí pořadu je Opičí zpravodajství a čtení z Karlova deníku.

HBO uvádí druhou řadu komediální show od tvůrců úspěšných seriálů Kancl a Komparz. Show Rickyho Gervaise je animovanou verzí podcastů, které si vysloužily zápis v Guinessově knize rekordů za největší počet stažení. V hlavních rolích vedle Rickyho Gervaise uslyšíte Stephena Merchanta a kolegu, kamaráda Karla Pilkingtona, jehož neobvyklé úvahy byly pro mnohé z příběhů inspirací. Mezi tématy, kterými se druhá řada zaobírá, jsou vědecké novinky 21. století, bizarní historky z lékařského prostředí, Karlova fascinace dvojníky a dvojčaty, atp. Pravidelnou součástí je Opičí zpravodajství a čtení z Karlova deníku.

HBO uvádí třetí řadu Show Rickyho Gervaise, animovaného komediálního seriálu od slavných tvůrců seriálů Kancl a Komparz. Půlhodinové epizody, natočené na základě velice populárních audio podcastů, namluvili Ricky Gervais a Stephen Merchant, po boku svého kolegy a kamaráda Karla Pilkingtona. Stejně jako v předchozích řadách se i tentokrát Show Rickyho Gervaise soustředí na výstřední Pilkingtonovy myšlenky, jež v komické rovině skvěle kontrastují s Gervaisem a Merchantem. Ve třinácti zbrusu nových a super zábavných epizodách se Ricky se Stephenem noří do tajemných spletitostí Karlova mozku - od bizarních lékařských příběhů, přes nově objevené druhy hmyzu až po vynálezy, které jsou absolutně k ničemu. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Jo jo, taky bych řekl, že je lepší si pusit komplet hodinovou (druhou hodinu tvořila na XFM hudba) show a na youtube si pak už jen pouštět a glosovat oblíbené momenty.

Callas

Callas (hodnocení, recenze)

Odyssey: Určitě bych doporučil raději si stáhnout komplet XFM záznamy. Mnohem lepší je poslechnout si vždy kompletní dvouhodinovou show, co na XFM dělali, než jen vystřižené momenty. Na torrentech je k nalezení jejich kompletní audio sbírka z XFM i Podcastů.

Odyssey

Odyssey (hodnocení, recenze)

Mně se naopak animace líbí, taková "nenucená", zábavná. Jde přeci hlavně o dialogy a animace to jen podkresluje. Už se těším na třetí sérii.

Carlossss

Carlossss (hodnocení, recenze)

Callas: Já s tebou souhlasim.. určitě bych víc ocenil, kdybych ty tři viděl v živé diskuzi... na tu animaci si furt zvykám.

Callas

Callas (hodnocení, recenze)

Blíží se třetí série, tak jsem zvědav. Pro čtvrtou plánujou udělat nový materiál, tak že by konečně nějaký přínos :)

Callas

Callas (hodnocení, recenze)

Animace je o cosi lepší než v první sérii, ale stále si myslím, že mohli zvolit jiný styl... ale materiál jako vždy geniální :)

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Tak nám začala druhá série. No uvidíme jaký materiál bude vyselektován tentokrát.

Callas

Callas (hodnocení, recenze)

Tak první díl už máme na světě a hned obsahuje moje nejoblíbenější z "Monkey news" :) co dodat, bavil jsem se skvěle... ale příjde mi, že animace zatím nějak podcastovému humoru nepřidala... úpřímě bych se raději díval na ty tři podivíny ve studiu na živo, než na tuhle ne příliš orifinální, průměrnou animaci... nicméně dle méno názoru přínosem bude, že tohle dílko osloví další lidi, kteří si zpětně najdou podcasty a objeví poklad :)

Reklama

Reklama