Reklama

Reklama

LEGO: Clutch Powers zasahuje

  • Česko LEGO: Dobrodružství kostiček (více)
Ukázka z filmu 7

Obsahy(1)

Zažijte úplně poprvé, jak nápaditý svět stavebnice LEGO ožívá v novém celovečerním filmu na DVD. Seznamte se s Clutchem Powersem, nejlepším stavitelem a badatelem ve vesmíru LEGO, který se právě chystá na svou dosud nejnebezpečnější výpravu. Vydejte se s Clutchem a jeho týmem expertů LEGO na dobrodružství, které vás zavede na vězeňskou planetu středověkého světa Ashlar, kde musí pomoci právoplatnému dědici královského trůnu získat zpět království z rukou zlého a zákeřného čaroděje Mallocka. Jejich stavitelské schopnosti budou vystaveny těžké zkoušce, protože je čeká souboj s Mallockovo armádou kostlivců. Připravte se na akcí nabité dobrodružství, jaké jste dosud neviděli, protože Clutch Powers zasahuje! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Ukázka z filmu 7

Recenze (42)

sima275 

všechny recenze uživatele

Jé teďka dokonce 2 hodinovej film na motiv LEGA. Musím říci, že se to povedlo. Krásný, někdy srandovní a trochu akční LEGO film trošku na závěru připomíná kostlivcema LEGO Castle. Od toho, co jsem tenhle film viděl, jsem si zas o trochu víc začal hrát s legem. Takže postavičky můžou ožívat dále i v krátkometrážních filmech a zachvíli u LEGO filmů bude 6 hvězdiček. Takže dávám 90% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Tvurci zfilmovali doslovne detske fantazie, kde se v jedne obrovske krabici s Legem skryvaji auta, policejni stanice, draci, carodejove, rytiri nebo vesmirne lode. Vysledek je strasny mismas, kde jsou jednotlive casti kvalitni, ale dohromady absolutne nesedi. Kdyby se soustredili na jedno tema, mohl vzniknout dokonaly detsky film, protoze cit pro jeho dobrodruzstvi a 'akci' Baker ma - napr bitva kostlivcu vypada uzasne! __ Ale z vysledku by klidne mohl byt detsky kult. Zachvaty nostalgie pri zaberech na nektere pozapomenute casti byly obrovske! _ (Film nevypada tak levne jak v traileru) ()

Reklama

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Celkově pěkná pohádka ze světa Lego stavebnice, v mládí mě bavila více než naše česká merkur. Ve filmu lze nalézt spousta odkazů na jiné filmy a postavy, takže otevřený konec přinese pokračování. Snad si děti v budoucnosti nebudou hrát už s 3D hračkami pomocí virtuálních technologií... ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Kdo nemiloval a neměl doma nějakou stavebnici LEGO? Lego byl hit dětství stejně jako když spatřily světlo světa pogy, kartičky sportovců nebo pokémonů :-). Do nejdelší doby mělo Lego pouze podobu plastovou, ale pak se pár chytrých hlav dalo dohromady a řekli dost! Rozhodly se oprášit stavebnici jak se sluší a patři. Nejdříve to byly vynikající počítačové hry na motivy Lega. Z poslední doby jmenujme LEGO Star-Wars (měl jsem tu čest hrát), LEGO Batman (měl jsem tu čest hrát), LEGO Indiana Jones a LEGO Harry Potter. Na odreagování sloužily dokonale a rovněž grafické zpracování chytalo za srdce. Film má v sobě kouzelně nostalgickou atmosféru jako výše zmiňované hry. Příběh je jednoduchý a film je hlavně pro děti, ale to vůbec nevadí. Clutch Powers je zábavnej snímek a hlavně to pohyblivý lego si člověk prostě musí oblíbit. Film má i pár vtipků, některé méně některé více povedené. Sice jsem už na takový věci starej, ale ten návrat do dětských let za to stojí! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pokud vaše ratolest ještě nemá alespoň menší bednu této chytré stavebnice, tak po tomto filmu ji jistě bude po vás loudit. V podstatě je to 78 minut trvající reklama, s místy docela vtipným scénářem i dostatkem akce. Děti to jistě ocení a dospělý při sledování najde nejednu narážku na nějaký ten film. Avatar, Armagedon, Indiana Jones... ---- Já tuhle stavebnici od dětství miluju a moje ratolest díky tomu zdědila obří bednu všech možných kostek. Kdo jej vymyslel byl machr a všichni pediatři jej dodnes doporučují všem dětem (tedy od 3 let výše kvůli možnému spolknutí malých částí :-)). S Legem měla fantazie dveře dokořán. Stačilo několik verzí tvarů a barev kostek a člověk postavil cokoliv. S každou další krabicí od Ježíška, který je sháněl v Tuzexu či později z prvních cest do NSR se možnosti kombinací tvarů a získaných staveb zvětšovaly. Dnes se bohužel lego přizpůsobuje současným trendům a je otázka zda to má vůbec zapotřebí... Máme tu Lego Hary Pottera, Cars, Piráty z Karibiku, Batmana... atd... Děti si už nevymýšlí tvary samy, řada věcí je tak předlisovaná, že je zkrátka nejde sestavit moc jinak... A to je trochu škoda. Podobně to cítím i s tímto filmem. * * * ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Skelly se objeví v LEGO® příběhu (2014) jako socha na koni v salonu. Je vidět, když Wyldstyle a Emmett poprvé vstoupí do salonu. (KGBelik)
  • Jméno filmové postavy Kjella je odvozeno od majitele dánské výrobní společnosti Lego Kjelda Kirka Kristiansena. (Conspi)
  • Na obalu DVD je napsáno: „First LEGO Movie on DVD.“ Nicméně skutečným prvním celovečerním LEGO filmem byl Bionicle: Maska světla (2003). (KGBelik)

Reklama

Reklama