Reklama

Reklama

LEGO: Clutch Powers zasahuje

  • Česko LEGO: Dobrodružství kostiček (více)
Ukázka z filmu 2

Obsahy(1)

Zažijte úplně poprvé, jak nápaditý svět stavebnice LEGO ožívá v novém celovečerním filmu na DVD. Seznamte se s Clutchem Powersem, nejlepším stavitelem a badatelem ve vesmíru LEGO, který se právě chystá na svou dosud nejnebezpečnější výpravu. Vydejte se s Clutchem a jeho týmem expertů LEGO na dobrodružství, které vás zavede na vězeňskou planetu středověkého světa Ashlar, kde musí pomoci právoplatnému dědici královského trůnu získat zpět království z rukou zlého a zákeřného čaroděje Mallocka. Jejich stavitelské schopnosti budou vystaveny těžké zkoušce, protože je čeká souboj s Mallockovo armádou kostlivců. Připravte se na akcí nabité dobrodružství, jaké jste dosud neviděli, protože Clutch Powers zasahuje! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Ukázka z filmu 2

Recenze (42)

Němi 

všechny recenze uživatele

Tvurci zfilmovali doslovne detske fantazie, kde se v jedne obrovske krabici s Legem skryvaji auta, policejni stanice, draci, carodejove, rytiri nebo vesmirne lode. Vysledek je strasny mismas, kde jsou jednotlive casti kvalitni, ale dohromady absolutne nesedi. Kdyby se soustredili na jedno tema, mohl vzniknout dokonaly detsky film, protoze cit pro jeho dobrodruzstvi a 'akci' Baker ma - napr bitva kostlivcu vypada uzasne! __ Ale z vysledku by klidne mohl byt detsky kult. Zachvaty nostalgie pri zaberech na nektere pozapomenute casti byly obrovske! _ (Film nevypada tak levne jak v traileru) ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad s obrovským potenciálem, který je ovšem tak neuvěřitelně naivní. Přeci jen jde o Lego, tak k tomu ta naivita patři, ale pokud chcete opravdovou zábavu s kostkama, doporučuji Lego PC hry. Jak Star Wars, tak Batman patří do zlatého fondu her a většina video sekvenců je o třídu výše než tento snímek. Navíc se elegantně vyhýbá trapnostem. Nápad beru a jsem z něj nadšen:"Jen více Lego filmů." Ale tohle je teprve prní krůček. Dál to půjde určitě lépe. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Hned v úvodu je zdařilá parodická scéna na film Vetřelci 2, kdy Elen bojuje zavřená ve vysokozdvižném nakladači proti Královně. Zde Cluth bojuje podobně. Jinak v tomto příběhu jsou vidět vlivy filmů jako je Star Trek, Star Wars, Riddick nebo MI6. Jako celek je to neucelené, moc dětské a ani choreografie není dobrá a působí spíš zmateně, hlavně při obléhání hradu. CITÁT - Mám pro vás další úkol.........50% ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Kdo nemiloval a neměl doma nějakou stavebnici LEGO? Lego byl hit dětství stejně jako když spatřily světlo světa pogy, kartičky sportovců nebo pokémonů :-). Do nejdelší doby mělo Lego pouze podobu plastovou, ale pak se pár chytrých hlav dalo dohromady a řekli dost! Rozhodly se oprášit stavebnici jak se sluší a patři. Nejdříve to byly vynikající počítačové hry na motivy Lega. Z poslední doby jmenujme LEGO Star-Wars (měl jsem tu čest hrát), LEGO Batman (měl jsem tu čest hrát), LEGO Indiana Jones a LEGO Harry Potter. Na odreagování sloužily dokonale a rovněž grafické zpracování chytalo za srdce. Film má v sobě kouzelně nostalgickou atmosféru jako výše zmiňované hry. Příběh je jednoduchý a film je hlavně pro děti, ale to vůbec nevadí. Clutch Powers je zábavnej snímek a hlavně to pohyblivý lego si člověk prostě musí oblíbit. Film má i pár vtipků, některé méně některé více povedené. Sice jsem už na takový věci starej, ale ten návrat do dětských let za to stojí! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se hrozně těžko hodnotí, natož pak komentuje. Ale jsem hrozně rád, že jsem se k tomu dostal. I když je to hlavně pro děcka! Jako malej kluk jsem na byl na legu závislý. A teď jsme s přítelkyní koukali a předháněli se, kdo měl v dětství více postaviček a věcí, které se filmem mihly. Film samotný já hodnotím jako dokonalý počin. Příběh je jednoduchý, vtipy často laciné, ale je to tak dobře udělané a ta dávka nostalgie fakt těžce tlačí. 5* nedám jen proto, že hodnotím film a ne lego jako takové. Moc se mi to líbilo! Asi mrknu i na ty LEGO: Star Wars. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Na obalu DVD je napsáno: „First LEGO Movie on DVD.“ Nicméně skutečným prvním celovečerním LEGO filmem byl Bionicle: Maska světla (2003). (KGBelik)
  • Skelly se objeví v LEGO® příběhu (2014) jako socha na koni v salonu. Je vidět, když Wyldstyle a Emmett poprvé vstoupí do salonu. (KGBelik)
  • Jméno filmové postavy Kjella je odvozeno od majitele dánské výrobní společnosti Lego Kjelda Kirka Kristiansena. (Conspi)

Reklama

Reklama